Rada by som vedela, aký máte názor...žijem s priateľom v jednej domácnosti cca pol roka.Pre mňa je samozrejmé ho objať, dať mu pusu, pohladiť...no zaujímavé to je z jeho strany...okrem toho, že ked sme doma alebo aj vonku chyti ma za ruku ale žiadne objatie, žiadna pusa...mne to velmi chýba...aj som mu to už nie raz hovorila, ale žiadna zmena. Travime sice každy vecer spolu, občas cez víkend ide von s kamaratmi (partia chalanov, ktorí podvádzajú priatelky a ženy) ale vačsinou sme spolu. Povie mi, že ma lubi ale začínam byť neista, pretože ked niekoho lubim, a dokonca ten druhy mi aj povie, že mne chýbajú tieto "maličkosti" tak by som sa určite snazila mu to dat...no on nie...už som skontrolovala aj mobil, či tam niečo nenajdem, ale nic. ...no a včera sa mi stala taka vec, že som oskrela auto vzadu (svoje, z mojich penazi), nastastie okrem bolavej nohy (kde mam zaseknuty nerv a boli to priserne) som v poriadku ale namiesto toho aby stal pri mne, ma len poučoval...a ked som sa rozplakala už z toho celeho tak na mna nazjapal, že čo placem...vyjadrite sa prosim, čo si myslite, naozaj ma môže tento človek lubit?! Je to naozaj blby pocit, ktorý momentálne citim....
Aký máte na to názor?
ked chcem aby sa ku mne tulil on viacej, dvakrat sa mu otočim v posteli zadkom a hned sa na mna lepi :)
to su chlapi. a ty si taka citlivučká :) musiš zistit čo na neho plati. niektori su taki. za boha sa od nich citu nedorežeš. Možno keby si mu nič nepovedala len sadla do svojho kutiku a plakala, možno by aj citu kus prejavil. ale si asi viacej prejavila stresu a on ťa išiel zrovnavať jak chlapa. lebo to inak nevie.:) nič s tym nenarobiš. musiš skušať čo na neho plati. Ked od neho chceš dostat to čo potrebuješ. Možno pišem blbiny ale mne to plati :). Ked chcem aby sa ma vypytoval a riešil so mnou, tak som ticho. ked som rozhodena a on tiež ale ja potrebujem aby bol v klude a podržal ma, stresujem ešte viac a vtedy sa ukludni on a riešime. Ked stresuje on a ma dôvod, mna sa to nejak netyka, tak mu dam priestor sa ,,vystresovať,, a podržim ho..