Prepáčte, kopa ľudí tu píše rôzne psychické výlevy a tak aj ja napíšem, nehnevajte sa.
Som druhý rok na VŠ v BA. Vlani som bola slušné dievča. Pila som len príležitostne, nefajčila som (a každému som sa s tým chválila, bola som zato hrdá na seba), neštetkovala som - neriešila som milión chalanov a bola som panna, čo si šetrí venček pre niekoho výnimočného.
A neviem prečo, ale tento rok sa to zmenilo. Často sa opíjam, na diskotékach sa bozkávam s cudzími chalanmi a minule som skončila s jedným v posteli, síce som vďakabohu nedovolila, aby bolo TO, ale aj tak je to hanba. Začala som fajčiť. Odvčera. A viete čo? Mrzí ma ako sa spúšťam, ale NEMÁM výčitky svedomia, čo je hrozné. Už ani nechodím do kostola.
Nežijem tak, ako by sa patrilo, ale nechce sa mi to zmeniť, pretože takýto život bez premýšlania sa mi páči.
A som taká iná povaha, ale to som odjakživa. Taká strelená, takže nie každému sadnem. Hlavne nesadnem chlapcom. Oni chcú také dievča, čo im pomastí ego - ano zlatušik máš pravdu, chichi budem sa chichotkať na tvojich hlúpych vtipoch, ty borec. Ale ja si vždy poviem svoj názor, a nie som taká koketa, tak to ide chlapom na nervy.
No a bývam teraz s kamoškou, čo je hrozne krásna, takže všetci ma aj tak majú teraz v paži. Vlani som vyzerala o 100 stupňov horšie ako teraz, bola som pribratá a teraz sa aj lepšie obliekam, aj tak je všetko nanič lebo ma nikto nevníma.
Ľudia ma nebrali a ja som sa úplne pokazila
ahoj,vôbec nie si strelena si až priliš mudra len sa trestaš.Prišla si o panenstvo s nepravym a to bol spušťač?či nie?a že ťa nikto nevnima,asi si nevyberaš za kamaratov slušnych ľudi.Je dobre že si sa začala sama sebe pačiť,len prestala si samu seba si važiť.Pozri-potrebuješ sa vyblazniť tak sa vyblazni,len davaj pozor aby si nazašla priliš ďaleko...
odstavec citujem
......
A som taká iná povaha, ale to som odjakživa. Taká strelená, takže nie každému sadnem. Hlavne nesadnem chlapcom. Oni chcú také dievča, čo im pomastí ego - ano zlatušik máš pravdu, chichi budem sa chichotkať na tvojich hlúpych vtipoch, ty borec. Ale ja si vždy poviem svoj názor, a nie som taká koketa, tak to ide chlapom na nervy.
......
je zle pochopeny.
vymen slovo chlapom (ides na nervy) na homosexualom (ides na nervy).
pretoze triezvy a zdravy, pripadne testosteronom nabity chlap ta bude brat taku aka si.
len homo potrebuje pri sebe automat co za vhodenu mincu spusti "ano mas pravdu" a "chachachaaaaa" a to NIE JE chlap! resp. nie nemusi byt homosexual, ale je psychicky chory, minimalne. a to je bohuzial tazka diagnoza...
skoda ta, tym ze sa takto chovas len znizujes svoj kredit, ale tak ty vies co ti vyhovuje najlepsie