S akym deodorantom pod pazuchy ste naozaj spokojny??Ktory vydrzi cely den??
Deodorant
Ja som vyhodila svoje dva najoblubenejsie tuhe dezodoranty Lady speed stick a secret platinum powder. Radsej sa budem potit a nesmrdiet ako sa nepotit a placat na seba hlinik.Toho som sa nabazila este ako decko v skolskych jedalnach z hlinikovych priborov.Teraz pouzivam Nivea active fresh gulicku, ta je bez hlinika. Kazdy nech si pouziva co chce a veri comu chce.
No ved to je tak v zivote, vsetko dobre je na nieco aj zle. A vsetko zle je na nieco aj dobre.
Ale ako povedal Paracelsus: " Sola Dosis facit venenum" Len davka-mnozstvo robi jed jedom.
o HAK som pocula taktiez. ale zasa pomohla mi vo voiacerych veciach.
Ja osobne mam informacie a aj skusenosti, ze na rakovinu prsnika ma velky vplyv HAK. A preco potom zakazali hlinik - pribory a hrnce ... dnes sa pouziva v potravinarskom priemysle len hlinik s ochrannou vrstvou, aby sa potraviny s hlinikom nedostali priamo do kontaktu.
Potraviny obsahujuce kyseliny reaguju s hlinikom a vytvaraju sa rozpustne hlinikove soli, ktore podla najnovsich vyskumov su jednym z faktorov zapricinujuch Alzheimer.
Takze pre mna z toho vyplyva, ze co by sa nemalo jest, to si nebudem ani z vonku na telo natierat.
myslis, ze by si niekto zobral na triko a pustil do predajnej siete vyrobok, ktory dokazatelne sposobuje rakovinu ?
a ake je teda podla vas vhodne pouzivat antiperspiranty,vsetyk doradu obsahuju aluminium ci je to rexona,dove a pod
A ako si potom vysvetľujete stále narastajúci počet nádorov prsníka u žien? Niekedy na vznik onkologického
ochorenia stačí aj tých pár centimetrov. Veď sa spýtajte patológov,
V akom stave je tkanivo pod pazuchami. Americký lekár Henderson napísal o tom štúdiu. Lepšie je ochoreniu predchádzať ako potom plakať, keď už treba riešiť následky neuváženého konania.Je to samozrejme Vaše rozhodnutie a vaše telo.
K tomu "skodlivemu" Al - nie je preukazane, ze by bol rakovinotvorny. A ze zabranuje vylucovaniu skodlivin z tela? Hm, ale clovek sa poti nielen v podpazusi, skodliviny sa mozu kluuudne vylucit aj inou castou pokozky - s ovela podstatnejsou "rozlohou" ako par cm2 v podpazusi...