Ahojte hladam nejaku babu co by so mnou chodila do fitnesscentra v Košiciach potrebujem trocha schudnut už som dosť rozkysla na tom internate nemam ziadny pohyb a samej sa mi nechce a ani to moc nepoznam v Kosiciach. Najde sa tu nejaka co by mala zaujem ? Chccem zmenit aj stravovanie a pravidelne do fitka potrebujem aspon 5kg zhodit ak je tu niekto s podobnym problemom ozvyte sa, budem rada :)
Kamoška do fitnesscentra v KE
Ahoojte, rada by som sa tiez pridala :)a to iste ako leonzh, tiez potrebujem schudnut aj tych 5 kil ... :)
ahoj, alebo ahojte, aj ja by som velmi rada chodila cvicit - sice skor na aerobik, nejake viac hybacie cvicenia, ale tiez sa sama k nicomu nedokopem. ak si niekoho nasla, alebo sa ti ozvalo viac bab, mozes kontaktovat aj mna niky9@centrum.sk cao
baby, ja chodim cvicit uz dlhe roky a zaklad je mat spravne informacie ohladom toho, ako pohyb, strava a rezim funguju. ak chcete, mozem sa s vami stretnut pri kave v KE a nieco vam vysvetlit, pretoze vacsina ludi cvici a chudne neefektivne. dajte vediet, ci ste za ;-)
Ahoj nepoznam to tam dobre este, hlavne niekde kde je beziaci pas a tie take pristroje na skor na odburanie tuku ako na nadobudnutie svalstva ..napis mi nejake ak poznas ja to pozriem v google ci to budem mať blizko
Ahoj, a kde by si chcela chodit do fitka?! Som z ke
*ozvite opravujem sa