Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zbaviť toho pocitu?

Príspevok v téme: Ako sa zbaviť toho pocitu?
martinaaa1

Prajem príjemný deň. Na úvod Vás chcem poprosiť, aby ste ma nesúdili, viem, že to čo tu napíšem pár ľudí nemusí chápať - verte mi, nechápem to ani ja...Môj problém je nasledovný a neviem si s tým rady.
Mám priateľa, sme spolu už nejaký ten rok. Chcem a snívam o tom, že on bude môj manžel a otec mojich detí. Skrátka ľúbim ho aj keď sme mali kopu problémov ale vyriešili sme ich a aj keď to niekedy neklape tak ako by malo ale sme proste spolu už dosť dlho. Poslednú dobu ale narážam na problém, ako to len napísať - opísať pocity je fest ťažké....Proste mám sexuálne túžby, v ktorých je iný muž. Obaja sa poznáme, riešime náš vzťah vždy len čisto kamarátsky aj keď viem, že on by to chcel tiež. Neviem, či to nie je len nejaký úlet? Dosť ma to trápi, nikdy sa mi to totiž nestalo a ani ma nenapadlo, že by sa mi to stať mohlo. Tie pocity mávam čoraz častejšie a ide ma z toho poraziť!!Prosím, ak zažil niekto niekedy niečo podobné poraďte, čo ste s tým robili....
Ďakujem

martinaaa1

ja viem, je to hrozné...hanbím sa dokonca sama za seba, že som to dopustila...my sme si len tak trošku začali písať ako, že fajn, že sme len kamaráti a tak a potom sa to nejako vyhrotilo...a nemusím ani písať, že sa navzájom priťahujeme...a čím viac sa ho snažím pustiť z hlavy a hento si proste nepripúšťať tým viac sa mi to nedarí...asi proste ho len nejako zablokovať alebo ja neviem...stále dúfam, že to prejde...

m8

kolko mate rokov ty, frajer, tretia osoba? Byvaš s frajerom? Odkial kamarat poznaš? Ako často si s nim? Ako často s frajerom? Hovorí ti frajer že ťa miluje? chváli ťa? možno ti len chýba istá pozornosť..

Slobodna

Vieš, toto sa v živote proste stáva... niekto vsadí na rozum a potom sa celý život pýta sám seba: "čo by bolo keby vtedy???"
Niekto to urobí a buď nájde skvelého nového partnera alebo sa utvrdí v tom, že ten jeho je predsa len naj.
Pokiaľ sa tie pocity stále stupňujú, ja nevidím inú možnosť, ako tú, že to dospeje do toho bodu, ktorému sa snažíš tak veľmi brániť. A možno sa stupňujú práve preto, že sa im brániš.
Žiaľ toto rozhodnutie za teba nikto neurobí, len ty sama.

m8

nezavidim. ale ide len o tužby nie? ak by si si s nim chcela začat, s tym druhym, je fer sa riadne rozisť. ak teda nechceš podvadzať. podviesť ho je ešte horšie a aj to, že tento uvidi čoho si schopna. je dosť možne, že vôbec ten o ktorom snivaš nebude lepši ako ten s ktorym si. obaja ste asi troška beťári..ako je možné že viš, že ťa chce pretiahnuť :))?