Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dá sa zachrániť môj vzťah?

Príspevok v téme: Dá sa zachrániť môj vzťah?
Petusik77

Ahojte, potrebujem od Vas radu. Som s priatelom cca pol roka, on ma 27 ja mam 22. Chystame sa do zahranicia o 3 tyzdne. Vsetko klapalo na 1* nas vztah bol uzasny dokonaly perfektny ..a zrazu mi priatel povedal \"ja neviem co chcem\" a potom z neho vypadlo, ze on ku mne zrejme neciti uz to co citil.. dovod bol vraj ten ze sme sa posledne obdobie dost hadali (na blbostiach). Trva to zhruba 2 tyzdne. Ja ho strasne milujem, a neviem ako a ci vobec ma vyznam zachranovat to. On sa vyjadril ze chce tomu nechat volny priebeh, do zahranicia chce aby sme sli spolu, ale povedal,ze nevie co bude. Ze ako to zvladneme atd. Povedal, ze mi nechce ublizit aj ked vie ze mi momentalne tymto dost ublizuje, ina v tom nieje na 100%. Prosim o radu dakujem!

poradimtiti

Pozrel som si vase fotky na FB - podla mna je narcis a maloktory chalan si pestuje svoje telo iba pre seba. Jednoducho tuzi si uzivat s inymi a na to potrebuje namakane sexi telo. Nehnevaj sa na mna, ale ty si taka obycajna, ale za to pre skveleho rodinne zalozeneho chalana s ktorym by si mohla byt stastna - cim skor to pocopis, tym lepsie pre teba. Skus sa nad tym zamysliet...