Pred dvoma mesiacmi som sa cez pokec zoznamila s jednym muzom (on ma 30, ja 24). Po par dnoch intenzívneho pisania sme sa stretli a uz po druhom stretku sme vedeli, ze to spolu chceme skusit, lebo sme sa navzájom velmi pritahovali. Chodili sme spolu dva tyzdne, po prvom tyzdni sme sa spolu vyspali, mali sme ist spolu na dovolenku, predstavil ma svojim kamarátom, mala som uz skoro kluce od jeho bytu a zrazu sa so mnou presne po dvoch tyzdnoch rozisiel s tym, ze si uvedomil ze ku mne nic neciti. Aj to mi len napisal smsku!!! Na druhy den som sa opila a isla som za nim, ale mi len potvrdil to co mi napisal den predtým, ze to unho zhaslo, ze sa do mna sialene zalubil ale po dvoch tyzdnoch ho to preslo!! Je to normalne? Stalo sa niekomu nieco podobne?
Boli sme spolu len dva tyzdne
tak ty si sa s ním vyspala už po týždni hej a sa divíš že ťa nechal? To čo chcel dosiahol veľmi ľahko je to typický pokecový zberateľ trofejí. Natlačí kaleráby do hlavy, dievča podľahne a on potom zmizne. Máš poučenie.
Ked sa dvaja vobec nepoznaju, tak asi tazko moze vzniknut nejake pevne dusevne puto, nemyslis ?
Si este mladunka,kazdy robime chyby,co ta nezabije to ta posilni,nesmies kazdemu verit vsetko co ti povie,chpem ta ako sa citis,ale to prejde,on je vyzrety muz a snazil sa vyuzit tvoju nevyzretost,urob ciaru za vsetkym a ten pravy ta este len caka...
Ale sranda kolko sme toho za tie dva tyzdne stihli, teda hlavne on stihol, velkolepe plany so mnou mal, reci ze kedze je moja skola blizsie pri jeho byte ako mojom tak mozem unho aspon cez tyzden prespavat nech tomam blizsie, a bla bla bla, same bajky. A to som myslela, ze je fakt inteligentny, v praci je velmi uspesny, na prvy pohlad taky pokojny typ, ziaden hulvat, no v zivote by som to nanho nepovedala.
Nemyl si chemiu s laskou,ta tam nikdy nebola.Daj si dolu ruzove okuliare a hlavne maj uctu k samej sebe,aj ked ta to boli,bud rada,ze vytriezvenie prislo tak skoro.Hlavne sa chlapom nevtieraj skodis sama sebe...
ktovie, každopádne nie je to normálne a určite never, že by sa za jeden deň ,,odľúbil"...buď rada, že už nie si s ním, úprimne ti hovorím
Daktorý chlapi sú Dobrý herci a s vinári. Oni majú 2 tváre
Ale najhorsie na tom je ze cely cas este aj den pred rozchodom sa tvaril ze je do mna velmi zalubeny, v jednomkuse na mne nalepeny pusinky hladkanie, fakt by ma v zivote nenapadlo ze to len hral, alebo ja neviem o co mu islo
Tak sa chcel s tebou pravdepodobne iba vy...Sorry. žiadny chlap nedáva po 2 týždňoch kľúče od bytu!
viem, že to môže byť ťažké, ale skús to nejak spracovať, to čo v tom presne bolo z jeho strany nevieš, ale mysli skôr dopredu, nie na to čo bolo, ale čo dobré ťa eštelen čaká. snáď by si nechcela takého chlapa ako bol henten? čo by si z neho mala? isto máš naviac, tak nech ťa to čo najskôr prestane trápiť. :)