Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehodime sa k sebe vyzorom

Príspevok v téme: Nehodime sa k sebe vyzorom
Kofola

Ahoj,mam dost velky problem si myslim.Dala som sa dokopy s jednym chalanom , je fakt suuuuuupeeer uplne ze mega , tesim sa vzdy na neho , stale o niecom kecame , nikdy nieje trapne ticho,milujeme sa a hodime sa k sebe povahovo.Pozname sa do detailov ale tu je problem ktory ma posledne tyzdne zacal velmi depresiovat.Proste my sa k sebe vobec nehodime vyzorovo.Ja som taka elegantna panicka proste , podpatky a kabaty a on je tvrdy rocker , najpr mi to prislo kjut a roztomile a fakt sa mi to pacilo,ale teraz..neviem...proste napriklad dnes mi chcel fukat dym z cigarety rovno z jeho pluc do mna , NA VEREJNOSTI , alebo stale nosi take vybijane veci a kozene bundy a takeho punkaca ... PRoste ked ideme niekam von alebo do spolocnosti otacaju sa za nim ludia a pozeraju si ho ako vypada, stale tie ich pohlady , niekedy aj posmesky...ma to s takym clovekom bnuducnost ? Nikdy sa nezmeni , viem to , je to jeho styl a jeho zivot ,napriklad aj moji rodicia nad tym krutia hlavou ze co to je za styl...poznate to ? Su neake lieky aby som si prestala vsimat jeho vzhlad ? Pritahuje ma ...len to ako to vnima spolocnsot.Proste,vedeli by ste existovat len sami dvaja vo svojom svete ??? Ved predsa clovek patri do sveta inych ludi a je to typ spolocensky....

salon

Sranda,ze on ta robi stastnou a myslienka na inych ludi ta robi nestastnou...cize?

Ak ti este aj voni a je cistotny tak nie je o com...alebo sa spytaj sama seba co ti presne vadi...on si moze mysliet to iste ako ty...ty by si sa zacala obliekat tak ako on?
Mozno si to ty,ktora sa hanbi za seba,ze ma takeho chlapa pri sebe. On je v pohodke asi...