Pretvarka psychopata?

Príspevok v téme: Pretvarka psychopata?
qp

Ahoj, to co ja teraz momentalne riesim som v zivote este ani len nepocula, a sama nechapem co to do certa ma znamenat.. Takze, skusim v skratke : mam partnera 1,5roka, ja 30 on 35. Rok sme spolu len "chodili", vsetko ako ma byt : kino, vecera, vylet, smiech, sex, plany, sranda, bozky, dotyky atd, zalubene gesta, ochota, kompromis....
Pol roka spolu byvame a totalna zmena nerozumiem tomu.. medzi nami sa nestal ziaden konflikt, ziadna neocakavana udalost, ale zrazu nikam nechodime, nesmejeme sa, nerozpravame sa, on strasne zlenivel, pride z prace otvori si pivo a cely vecer bez pohnutia pozera TV a potom ide spat, dotyk ziaden sada si odomna co najdalej sa da, furt iba steka, je neprijemny, plany ziadne, ked mu nieco vravim akoby nevnimal, stale len niekoho kritizuje nadava, ze su hlupi, sex ziaden za pol roka ani jeden bozk ani sa ma nedotkol, viem, ze nikoho nema stale nalieha aby som bola pri nom tu doma, nikam nechodi nebol bezomna ani raz vonku, ale o ziadnu intimitu nema zaujem, je totalne chladny, tak strasne chladny, ze som to v zivote nevidela z jeho oci ma az mrazi ked na nieco nalieha... a takto je to stale den co den, AZ na par momentov, tie su ked sme v kruhu jeho alebo mojej rodiny, ci priatelov vtedy sa sprava tak, ako ked sme spolu chodili, je mily, pozorny, vtipny, galantny, ocarujuci a vesely, napomocny, pocuva a prejavuje ako taku neznost.. Teda cele moje, nase okolie je presvedcene aký sme krasny par, akeho mam super chlapa a ked im niekedy uz od zurivosti ako ho odfukuju odseknem, ze to tak nemusi byt mi neveria. Je mi az zla z toho aký vie byt herec.. povedala som mu, ze to nezvladam, ze nedokazem zit s clovekom, ktorý je taky ladovy a bez sexu.. na to mi len odvetil, sex je zabava pre hlupakov, ja budujem vyssie ciele a emocie su slabost, ja som silny, ak chces slabocha chod, ja sa s tym velmi rychlo zmierim.. ako zabuchnes dvere, nespomeniem si.. isla som, spomenul si, ale nic sa nezmenilo. Jeho arogancia ma zabija, ale uz ho skor beriem ako nejaky ukaz, stale ho studujem, co je toto za cloveka, co je to za dusevny stav v ktorom sa on nachadza... strasne by som to chcela zistit. Nemate niekto s niecim podobnym skusenost ? Kazdy nazor, rada dobra, len nie hovadiny.

qp

ja uz vztah ako taky zachranovat nejdem.. ani nechcem, nie som typ sadomasochustu, len velmi by som chcela, aby sa on prebral z toho svojho sveta.. po pravde ja si uz riesim svoje veci a on do nich nepatri, len prisla som s tým, ze ok skusme to, ale pojdes k lekarke.. boli sme raz, kedze veci, ktore mu tam boli povedane (nie z mojich ust) mu neboli prijemne na druhe sedenie som uz prisla len ja, samozrejme on vehementne oponoval a argumentoval svoje spravanie, ze ju ani nepustil k slovu. Domov prisiel rozculeny, a spochybnil vsetko co bolo povedane s tym ze ma diagnozu ona a mozno aj ja.
Na druhom sedeni sa mi pani doktorka vyjadrila, ze sa s nicim podobnym vo svojej praxi nestretla a nevie posudit z coho prameni tolka zloba a frustracia, jeho spravanie je, ako keby schovavalo obrovske trapenie, ci nejake krivdy mozno z detstva.. neviem, prave preto je to take zvlastne, chcela by som mu pomoct, nechcem aby bol takto cely zivot, no od odmieta kazdeho, kto by sa v tom chcel vrtat.

DontWorry

Ako dlho chces stravit este svoj cas skumanim ci je on v poriadku alebo nie? Lebo nie je...

Cize si zbal veci a nechaj ho tak, to je jedina rada...zbytocne plytvat energiu nad tym co sa s nim stalo este ked ti dava aj take odpovede ;)