caute
uz dlhsie ma trapi plet. najskor som mala len pory a vyrazky fliaciky po nich . Chcela som sa toho zbavit a tak som parkrat bola na chemickom pilingu. Ziadna zmena. o rok neskor som citala diskuzie o laseroch a kedze som nasla celko m dobru akciu na polovicnu cena skusila som to. avsak po tejto kure sa mi urobili pory vsade a celkovo mam plet taku dorasovanu nerovnomernu strukturu aj farbu. proste nevim co sa mohlo stat. mam 36 rokov a vypadam starsie . vobec neviem ci tu ma dakto skusenost s takym osetrenim . ak ano poradte da sa daco obec robit s tym?
Znicena plet co teraz?
miriam333, tak hod sem ten nazov tej spickovej prirodnej kozmetiky. Mozno by to pomohlo viacerym dievcatam.
Ahoj, ak si z Bratislavy alebo okolia, velmi rada ti na tebe samotnej ukazem ucinky spickovej a na nasom trhu uplne novej prirodnej kozmetiky. Perfektne stahuje pory, zmiernuje zacervenanie a hlbkovo hydratuje plet. Nemusis mat strach. Som si ista, ze by to pre teba mohlo byt riesenie. Ozvi sa.
Dievcata, skuste si precitat tento rozhovor. Dufam, ze ten link prejde.
www.vitarian.sk
robis zasadne chyby. peeling sa nesmie robit castejsie ako 2x do tyzdna. nicim si tym velmi plet ked ho robis casto. nedrhni si zbytocne plet dvakrat denne cistiacimi prostriedkami a vodou, to nadmerne vysusuje a nici vrchnu vrstvu koze a potom je plet vysusana. vecer si umyj tvar trebars aj tym cistiacim gelom a rano uz plet zbytocne neumyvaj. iba jemne oplachni vlaznou vodou alebo ked mas potrebu plet cistit, pouzij micelarnu vodu, je jedno ktoru, vsetky maju rovnake zlozenie.
dobry hydratacny krem je od laroche possay, effaklar H sa vola, na zmiesanu problematicku plet. alebo od avene.
mne kozmetika od vichy takisto vobec nepomohla
jfc
skúsim
karolina
mne napríklad kozmetika od Vichy nepomohla na pleť vôbec, ale šampón proti lupinám od Vichy je super..asi naozaj niekomu jedno pomôže a druhému nie....možno by si mala vyskúšať aj čistenie u kozmetičky, mne pomáhalo veľmi, ale teraz sa k nej neviem dostať, pretože je obdobie, že stále ochorie ona, alebo jej dcérka - a meniť kozmetičku nemienim, pretože mi to stačilo raz a doplatila som na to...zatiaľ si pleť udržiavam v pomerne dobrom stave (bez vyhádzania) s kozmetikou pure zone - ráno si umývam tvár hlbkovočistiacim gélom, večer si umývam jemným peelingom + vodička a raz za 1 týždeň si aplikujem hrejivú masku na čistenie pórov - je to fajn, len akurát vidím trošku zhoršenie pred menzesom, ale to je možno u každého tak, vtedy sa pleť aj viac mastí, viac sa zanášajú póry a sem tam vyjde nejaká vyrážka - ale keď to porovnám aké problémy som mala v puberte (a to som mala "len" ľahkú formu akné), tak teraz je moja pleť vo veľmi dobrom stave (aj keď vlastne nie je, keďže je problematická) - a najviac trpí psychika
a este mam pocit, ze ta plet moja stale dehydrovana a pritom mastna a nejak tie hydratacne kremy su onicom a ja potrebujem uz viac ako len hydr. krem, ten je tak do veku 30 rokov...
ja uz ozaj neviem co na tvar, jednak potrebujem uz nieco v 36tke proti vraskam a musim este riesit stale aj akne a jazvicky...ked mam hroznu plet pomaha Normaderm od Vichy antiage, ked mam dobru plet tak Lifactiv krem aj serum, ale chcem pouzivat len jeden druh komplet kozmenitky a vobec neviem uz co...
naozaj vyskusaj ten skinoren. ani mne kedysi nepomahal v puberte, ale teraz to je na nezaplatenie. zmensene pory s hladsia jednotna plet. vobec nevysusuje ani nezmastuje tvar.
nepouzivaj kokosovy olej, ten je trocha viac mastnejsi. ak chces olej tak urcite tekvicovy alebo hroznovy. tie maju vysoky obsah kyseliny prospesnej pre porovitu plet. ale kupuj iba lysovany za studena, nerafinovany
m.facebook.com
Co tak skusit nieco takéto ;) 100℅ účinné :)
jhx
myslím, že skinoren mi kedysi predpísala kožná (mala som nejakých 19 rokov + -), ale vôbec nezabral...jediné čo mi pomohlo bola antikoncepcia, tvár sa mi krásne vyčistila, nebola ani stopa po červenej vyrážke, problémové mastné zóny boli zrazu suché - ale toto všetko som doplňovala aj pravidelným (1x mesačne) hĺbkovým čistením u kozmetičky...potom však odišla na materskú dovolenku a ja som nebola čistená už dobrých 6 rokov...teraz mám 34, síce červené vyrážky nemám, ale póry sa mi znečisťujú a to potom pôsobí tak mierne drsne až hrboľato (najviac to vidieť pod umelým osvetlením) - čiže ja potrebujem doriešiť povrch pleti, aby bol hladší a jemnejší a pokiaľ možno aj celistvý - bez suchých miest
možno by som sa dala aj na nejaký invazívnejší spôsob, ale až po dokončení štúdia - nakoľko je nejaká doliečovacia doba pre pleť po invazívnom zákroku - neverím, že pleť vyrovná "obyčajný" krém, olej, mastička, vodička - ale aj napriek tomu, to ešte skúsim s kokosovým olejom