Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som sama

Príspevok v téme: Som sama
Vivi11

Ahojte, mám 20 rokov a ešte nikdy som sa necítila tak sama. Už to pretrváva vyše pol roka a stále sa to zhoršuje. Nikdy som nebola typ človeka, ktorý má veľa priateľov, vždy mi stačilo pár najbližších. Tí ma poznali takú aká v skutočnosti som, a cítila som sa pri nich uvoľnene. Problém nastal keď som mala 14 rokov. Po prvýkrát som sa zaľúbila, láska to bola tak silná, že pretrvala 6 rokov. Pred pár mesiacmi sme sa však rozišli a on prerušil kontakt. Až teraz som si uvedomila, že som počas tých 6 rokov robila stále dookola tú istú chybu. Trávili sme spolu až príliš veľa času, boli sme stále spolu, nikdy som nechodila von s inými ľuďmi a on takisto. Boli sme jeden druhému najlepším priateľom. Prišla som domov zo školy a až do večera sme boli spolu a tešili sa na to ako zajtra budeme robiť presne to isté. Zničila som si takto všetky priateľstvá, ktoré som dovtedy nadobudla. A teraz neviem, čo ďalej. Nemám nikoho na koho sa môžem obrátiť. Nikoho, kto by ma vypočul. Prišla som totiž o svojho jediného priateľa. Stratila som všetku chuť do života, len prežívam zo dňa na deň. Situácia je pre mňa o to horšia, že už ani nežijem s rodičmi ale presťahovala som sa do Bratislavy. Nikoho tu nemám a vrátiť naspäť sa nemôžem.

ameliesom

Teraz sa ti to zdá ťažké, ale to prežiješ, v živote spoznáš ešte nových ľudí, možno dobrých priatelov a ak budes mat dalsi vztah, snad sa poucis a neurobis rovnaku chybu...a co robiš ? alebo studujes?

Ja mam tiez 20, studujem a rozisla som sa s priatelom po roku a pol, tiez sa citim rovnako osamela, tiez nemam vela priatelov, lebo mi trva dlho kym niekomu zacnem doverovat (ale nemam problem zas porozpravat sa aj s hocikym na ulici, cudzim) a tiez robievam vo vztahu tu chybu, ze ked mam priatela tak som hlavne s nim a venujem mu najviac casu