Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neverim mu

Príspevok v téme: Neverim mu
Jojka49

Ahojte prosim Vas o radu,Mam priatela 1,5 roka.Vsetko na zaciatku bolo krasne až pokym som o rok nezistila že ma na zaciatku našho vztahu podviedol s inou.Vsetko som to zistila na JEDNEJ STRANKE KED SI S NEJAKOU PISAL AKO IM BOLO FAJN.k vsetkemu sa mi priznal že to bolo v nasich zaciatkoch.dpustila som mu ale mam v hlave peklo,stale mu kontrolujem posledný polrok maily,telefon mu vezmem hned ak mam priležitost že to nevidi,Staci že len mu nejaka napise že ako sa ma a on jej posle smajlika pusinku ide ma roztrhat a už sa hadame.Pripadam si už ako chora a bojim sa že to už nezvladam,Na jednej strane si vravim že OK že zasa bude vsetko dobre ako kedysi ale potom mi v hlave začnu lietat že co ak si s nejakou zasa vypisuje alebo vyvolavaa to ma žerie strasne...už neviem ako dalej,prist onho nechcem lebo ho milujem ale viem že cesta nevedie že mu budem kontrolovat tel a maily.....

Maoam

Jojka, chapem, tak preco z toho vztahu neodides? ono sa to iba bude zhorsovat, nikdy mu uz nebudes verit, zastav to kym sa da

michalMM

ahoj, ja si tiez niekedy domyslam, ale nemam dovod. Proste neviem sa toho zbavit. Priatelka mi je verna, aj ja jej. Len jednoducho si niekedy domyslam take veci, ze ma to potom sklucuje apod. Priatelka mi vzdy tak s humorom povie, ze som neni normalny a ze sa nemam nicoho bat :). Ale tiez ma to mrzi taketo konanie.

Jojka49

Maoam mam 28,mala som predtým vztahy nikdy by ma ani nenapadlo vziat tel priatela a kontrolovat mu spravy alebo maily.nemala som dovod.Všetko zacalo až po tomto zistení,že ma oklamal a dokonca si s nou este vypisoval ako im bolo fajn.Včera som ho skoro udrela chytila za krk a to len koli tomu smajliku.a to už bolo hrozne sama seba nespoznavam prisaham,v živote som taka nebola,Bojim sa že ma to poznacilo a že aj keby som ho nechala tak mam pocit že ma to bude prenasledovat stale v hocijakom inom vztahu....chcem sa toho zbavit važne ale už ked si myslim že je troska dobre zasa daco hladam a pokusa ma to vziat a citat spravy.

Maoam

inak toto spravanie je uz fakt chore, snazim sa ta fakt pochopit, ale asi mas ku tomu aj celkovo sklony

neviem, kolko mas rokov, ale mozem ti povedat, ze jediny clovek, ktoremu mozes na tomto svete verit, si ty sama - a to ludia casto sami seba este prekvapia, alebo niekedy konaju tak, ze by to na seba nepovedali, co uz s inymi ludmi? do hlav ani duse im nevidis a v podstate nemas ziadny vplyv na to, co si myslia, robia

sklony kontrolovat a visiet na muzovi ti v kazdom vztahu aj neskor budu robit velke problemy

musis sa aj ked je to tazke naucit zit vzdy svoj vlastny zivot, vztah je iba sucast a nikdy nevies, kedy skonci

vsetko je docasne, aj dlhodobe vztahy raz koncia (najneskor smrtou jedneho partnera)

Maoam

jedna vec je fakt, ze sa z teba kvoli tomu, co sa stalo, stala stihacka a druha - ze mu neveris

vztah, kde muzovi nedoverujes a kde zakazdym, ked ti nezdvihne, neozve sa dlhsie alebo vypadne niekam bez teba, sa ti hlavou prehanaju tie najhorsie scenare a ako uz bali inu alebo ta podvadza, NEMA VYZNAM

jedine, ak si masochistka