Ahojte, uz dlhsie dobu si pisem s jednym chalanom. Rozumieme si velmi dobre. Dohadovali sme sa na stretku pretoze on byva dost daleko odo mna. Pisal mi ze mu chybam a ako sa na mna tesi. A potom sa zo dna na den neozval ..proste prestal pisat. Napisala som mu ja ale ani si to neprecital aj ked bol na fb prihlaseny. uz je to viac ako tyzden ..neviem co si mam mysliet, nechcem mu vypisovat lebo vidim ze ani tu spravu odvtedy si neprecital. mozno sa nieco stalo. ale aj predtym to uz raz urobil ale to boli len tri dni ale teraz je to uz dlho. pritom sme si pisalvali kazdy den a vsetko bolo v poriadku..
Zo dna na den sa odmlcal
podla mna ta lubi strasne a preto ti nepise...nedava ti to logiku ? no mozno tam bude ta chyba. ak sa nestalo nic vazne nema uz zaujem, nechapem preco su niektori ludia stale naivni
Mne sa toto tiez stalo, ze sa na viac ako mesiac, dva mesiace odmlcal a to sme predtym normalne chodili, aj sme sa zoznamili normalne. A potom len odpisal, ze si nasiel inu.
Najhorsi mozny scenar, ale mozno u teba to nebude take zle. Mozno mu iba nejde net, mne sa tou tiez uz stalo a trvalo to dost tyzdnov, kym sa prislo na chybu. Ale vtedy som s nikym nechodila, ani nikoho nebalila, takze mi to nevadilo.
Keby som vsak mala o niekoho zaujem, nasla by som sposob, ako sa mu pripomenut. Minutka na napisanie vety sa vzdy najde, ak by aj nemal kredit na mobil, ved urcite ma v meste v nejakych podnikoch wi-fi signal na zadarmo odoslanie mailu.
vies ono je to tak ze ..ja idem na intrak do toho mesta kde on zije..
allus22: Načo ti je chlap z diaľky? Ubytuješ ho u seba? Budeš ho živiť kým si u vás nenájde prácu? Poznáš ho na to dosť dobre? Si žena, určite máš na výber zo svojho okolia.
dakujem pekne za radu, mas pravdu.. nebudem ho riesit ked sa osobne ani nepozname. proste sa budem snazit nato nemysliet a necham to tak ako je. nebudem sa ponizovat a pisat mu ked si nedokaze precitat ani tu jednu spravu. pravdepodobne mu zato neestojim tak ale to je uz jeho problem nech si robi co chce..sancu mal
nechaj to naozaj tak. bud sa ozve alebo neozve, ale ty ho uz nekontaktuj. clovek, ktoreho nepoznas, predsa nemoze zamestnavat tvoju mysel natolko, ze sa budes trapit alebo niecoho obavat... uzivaj si svoje dne uplne normalne a nad motivmi jeho spravania nepremyslaj, lebo mozu byt celkom ine nez ti napadne... ludia maju cez net casto inu osobnost nez realne, preto takuto komunikaciu s nim ber s rezervou. realne by si ho mozno vobec nespoznala.
verila som naozaj ze mu chybam lebo sme si pisali niekolko mesiacov sme si na seba tak zvykli. a ano aj ja myslim ze tu chvilku by si nasiel keby mu na tom zalezalo...musim prestat rozmyslat nad tym ze co sa asi stalo, jednoducho ma ignoruje tak budem aj ja jeho
alus, ked dakomu chybas, ver tomu, ze tu minutu na odpisanie si za 24-hodinovy den najde. naozaj moze mat toho vela, ale minuta z dna je uplne nic. snaz sa vidiet veci realne tak, ake su (neozval sa, nenasiel si cas, ignoruje ta) a nie naivne (co ked nema cas, co ked sa nieco stalo)...
mne by bolo podozrive uz len to, ze mi neikto, koho nepoznam, napise, ze mu chybam... v tom momentne by som ho odpisala. na to nech bali pubertiacky.
chapem mozno ma ozaj len vela povinnosti ale nechce sa mi verit ze si nenajde tu chvilku a neprecita si jednu spravu. ale ako desat dni o nom nic neviem a pritom mi sam predtym povedal ze ked za nim pridem ze ma vtedy volno a budeme stale spolu. netusim preco teraz vobec nekomunikuje. dam mu este par dni ked nie ..jednoducho ho vyhodim z priatelov. ako je pravde keby mu na mne aspon kus zalezalo ..nezabilo by ho napisat mi pravdu alebo ze ma vela prace
Možno má len veľa povinností aj keď netuším, či je to pravda. Za seba minulého roku tiež som dosť pár tých kamarátskych internetových vzťahov pobabral, lebo som nemal veľmi čas, keďže som štátnicoval medzi tým skúšky. Ozval som sa len tak raz za mesiac a niekedy ani toľko. Dá sa povedať, že to trvalo nejako od začiatku decembra až dokonca júla, kedy som po internete nebehal. Pričom za posledný rok som sa nestretol so žiadnym dievčaťom.