Zivit sa hazardom?

0vecka

podla mna je IThrac lost :) a objavil ameriku....

na rulete sa neda vyhrat a tiez je blbost tvrdit ze sa da vyhrat len tak ze clovek nad tym sedi... pre nejakeho itckara by nebolo problematicke to zautomatizovat...

ten argument s tym ze nieje problem odhadnut co nepadne je nezmysel...

Kikusiko

Nezablukuju ho, pretoze na rulete neexistuje ziadna matematicka moznost ako vyhrat. Da sa vyhrat na realnej rulete ked do toho zapojis prostredie, ale z matematickeho hladiska neexistuje moznost ako vyhrat vdaka tej nule. Na stavkovani sa da, pretoze tam je to o odhade a stavkove kancelarie sa ani nepokusaju odhadnut pravdepodobnosti vysledku, oni odhaduju na co budu ludia stavkovat tak aby velkost vyplatenych vyhier boli na vsetkych moznostiach cca rovnake a inkasovali z podhodnotenia tychto kurzov.

Agnes989

Tak ja neviem ako toto presne funguje, ale napr. kamos objavil nejake internetove stavkovanie a prve dni na tom velmi pekne zarobil, hoci aj dost riskoval. Potom mu zablokovali, ze moze dat denne len nejaky maly vklad, nie velke sumy a uz mohol vyhravat len smiesne sumy. Podla mna toto majitelia tiez bud maju, alebo si to neskor zavedu, ak je to naozaj tak ako ty pises, ze sa to da nejako uhadnut. Ak by to bolo mozne, tak sa urcite najde viac takych chytrakov ako ty ktori to obidu ale majitelia by urcite nejako zakrocili, lebo maju tu ruletu na vlastne obohatenie, nie na obohatenie druhych. Ale ak si dobry programator, mozes si zarobit slusne peniaze aj inak, neviem teraz ako je to na SK, ale napr. v Nemecku je nedostatok dobrych programatorov a su velmi nadstandartne plateni. Ci zdokonalovat sa v tvojej profesii nebude predsa len lepsie ako venovat sa hazardu. Aj tak si myslim, ze velke peniaze by si na tom nezarobil, mozno zo zaciatku a potom by ta stopli.

Kikusiko

Podla mna neexistuje metoda ako sa da na rulete vyhrat. Teda na elektronickej rulete. Ako si pisal, neratal si s 0. A prave 0 robi tu nemoznost ziskovosti. Tak ale vyskusaj si to. Len tak zo srandy a uvidis. A neviem co tu pletiete to ci mu nato pridu. Mat svoju strategiu pri hrani nie je podvadzanie takze mozu mu akurat tak zamedzit pristup ale siahnut na peniaze nemozu.

NO2

Všetky hry sú nastavené podľa mňa tak, aby generovali majiteľovi zisk.
Keby si však ty stále vyhrával, tak by ti na to isto prišli.
To si však vedel aj bez môjho príspevku...

IThrac

Maomam - bacha neplet si dojmy a pojmy. Podla teba by napr. najvacsi vedec v SAV mal zarabat najviac na celom Slovensku. Mozes byt vynikajuci programator, ale musis vediet zohnat zákazky a na to treba konexie, lebo soft na mieru (myslim zlozity a tym padom drahy) sa vacsinou robi vo velkych firmach alebo statnej ci verejnej sprave a tam sa len tak nedostanes. Im aj tak nezalezi na kvalite, ale na províziách. Uz som niekolko takýchto softov po nich ladil. No a netuzim sediet cely den zavrety niekde v partii nadsencov, ktori cely den jedia pizzu, vyvijaju zadarmo hry a dufaju, ze ich dobre predaju (týchto ponuk mam najviac). Ani nie som taka kocka, skor robim take prakticke drobnosti - vyrobi sa nejake elektronicke zariadenie a vyvinie sa do neho firmware. Teraz robim nieco take pre mobilne komunikacie na prenos optika-metalika z ustredni. Je to velmi zaujimave.

IThrac

embryo - presne tak, gratulujem k vynikajúcej intuicii :)- aj podla mojho popisu, ze je velka sanca neuhadnut cislo, ktore padne to sedi na tuto metodu :). Inak ludia martingale v ziadnom pripade nerobte. Kasina to vypocitavaju na max. 9 zvysenych stavok a ja garantujem, ze do 500 hodu (ak budete hrat nepretrzite) pridete o prachy.
Ak sa vyznas, tak generator nahodnych cisel je to iste, ako ked si pozries do akejkolvek tabulky nahodnych cisel - vzdy zacne rovnako, treba pouzit nejaky vztazny dynamicky parameter na to, aby sa nezacalo a nepokracovalo tym istym, no a ked ho vies, tak ...

IThrac

Slobodna - presne si to pochopila o co mi ide (nehladiac na to, ze som podpisal nejake papiere ohladom zneuzitia, ale to sa da obist). Mam aj ine aktivity. Ja som skor potom rozmyslal, ukazat to nejakému cloveku v nudzi, aj by som mu kludne dal vklad, nech mi ho splati z vyhry, ale zase je to risk, ze neudrzi jazyk za zubami a musel by mat aspon trochu nieco v hlave, lebo treba pri tom rozmyslat.