CAWTE MAM 15 A MAM 58KG A 167CM A NA BUDUCI TYZDEN V PIATOK IDEME SO SPOLUZIAKMI NA KUPALISKO LENZE JA MAM CELULITIDU AKO HROM A NECHCEM VYZERAT AKO SLONICA PROSIM PORADTE MI AKO CO NAJRYCHLEJSIE SCHUDNUT
MOJE PNEUMATIKY.... A AJ TIE VASE
no za tyzden nic neurobis ale tym ze sa budes stale obavat o to ako vyzeras - tak tym si to urcite neuzijes. idete sa predsa k vode zabavat tak to neber ako trest, kasli na pomaranc.
...agina...to akoze ked uvidia, ze v piatok prsi...presunu to na den dopredu?!...toho by som sa neobavala...
A ked vam to presunu na stvrtok????
mohlo by prsat..
...sa ukludni...pri tých mierach co si napisala urcite nevyzeras ako slonica!!!...si daj A vitamin na oci a B komplex na nervy...a este to chvilu vydrz...tie pubertalne komplexy raz zmiznu, vysporiadas sa sama so sebou a budes moct investovat svoju energiu do podstatnejsich veci
...a mozno bude na buduci piatok prsat...
Na pomaranc pomaha ked si kozu vystipes a studena sprcha striedavo s teplou.
no to asi takto narychlo nepojde,moja zlata:)) na top si mala mysliet skor alebo na to nemysli wobec!! ale chapem tvoje obavy:)) nicoho sa neboj,moja! papa
cela sa ponatieraj Nivea good bye. Na to, ze treba zhodit ti poviem len "Cica nezer!"
AJ SHUDNUT ALE HLAVNE POMARANCA