Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ricínový olej na rast vlasov

morticia 17

Na vlasy mi vcelku pomohli aj ampule s placentou akcia 3 + 1 - neviem ti povedať firmu, dost mi pred tým padali a bola som z toho nešťastná. Teraz pozorujem zlepšenie a dokonca mi začali také malé vlásky rásť nad čelom, samozrejme som sa snažila jesť pravidelne zinok a selen. Vyskúšaj.

daniela5585

margotka111 - ja si dávam na suché vlasy a hlavne ku korienkom, aby to vlastne podporilo ten rast...

5.5 elsa a zuzi74 naozaj skoro o 5 cm, ale tak samozrejme na každého to pôsobí inak niekomu aj bez toho rastú vlasy rýchlejšie a niekomu pomalšie.. však vyskúšajte :) :) ja som tiež najprv neverila ale už dlhšie som sa trápila s padaním vlasov, tak som si povedala že to skúsim a po tomto oleji aj omnoho menej padajú a sú pevnejšie :)

a ešte ak to teda niektorá vykúšate, dobré je zmiešať ricínový olej ešte s nejakým iným napr. kokosovým alebo olivovým, lebo je dosť hustý

5.5 elsa

je to zaujímavé :) ja si dávam vodičky od vichy a vlasy narastú po 2-3 mesiacoch, takže je to zaujímavé,po nejakom oleji no keď to majú vyskúšané tak neviem......

5.5 elsa

no ja neviem o 5cm?vyskúšať to môžem,tiež by som rada to popohnať zasa o niečo inak používam vichy vodičky veľmi dobré :)

daniela5585

Hej, ako zábal :) normálne mi rastú vlasy tak 1 cm za mesiac, keď som si dávala tento zábal poctivo - 2x do týždňa tak mi za mesiac narástli vlasy skoro o 5 cm :) :)