Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Všetko zrazu ako v tom najhoršom sne

Príspevok v téme: Všetko zrazu ako v tom najhoršom sne
kredensa24

Je to veľmi ťažké pre mňa a budem veľmi rada ak mi odpoviete alebo poradíte. Vopred veľmi pekne ďakujem. S priateľom som rok aj dva mesiace. On má 23 aj 20. Mám za sebou pár vzťahou no on nie som jeho prvá priateľka. Prvý polrok nášho vzťahu bol naozaj fajn. Smiali sme sa spolu, vášnivo milovali, bol na mňa dobrý pozorný milý a zhruba po pol roku nastal prielom. Je ku mne chladný za všetko ma buzeruje, kričí po mne pre sprostosti ako po malom decku, nechce so mnou tráviť čas a ked mu nejako pekne poviem nadá mi že sa mazním. Jedine kedy je ku mne milý a vyznáva mi lásku je keď sa chce so mnou vyspať. Je to veľmi ťažké a ponižujúce. Nepochváli ma že pekne vyzerám ani nič jedine ak je na mne niečo zle tak to mi povie. Napríklad minule sme išli von a ja som si ešte v ten den ráno kupila peknú blúzku v GATE šli sme spolu aj s partiou a on ma pred všetkými zosmiešnil prečo nosím blúzky ako po babke. Je mi naozaj lúto že od neho nepočujem už milého slova ani milujem ta ani chcem byť dnes s tebou... nič... neviem čo mám robiť.. ale ničí ma to berie mi to sebavedomie... naozaj je jediné riešenie rozchod?

m8

kks tak to je hnusak. povedz mu že pri takom chlapovi ako sa on sprava byt nechceš. maš na lepšieho. chova sa ako posledny buran

kredensa24

Tiež som si to tak vysvetlovala :( neviem ale je veľmi ťažké vydržať s takýmto priateľom.. Ked som sa s ním pokúsila porozprávať v dobrom že či by mi viac neprejavoval lásku poslal ma do kelu s tým že som precitlivelá