Vyliečili ste si niekto dospelý para / fimózu nechurirgickou cestou?

Príspevok v téme: Vyliečili ste si niekto dospelý para / fimózu nechurirgickou cestou?
Marek_

Skutočne len dospelí ma zaujímajú. Mám 28, a mám parafimózu odmalička, už ako malému sa mi niečo nezdalo ale detská doktorka povedala že to mám nechať tak že to sa časom spraví, ale nespravilo.
Viem že:
- Slez nebadaný, u pár ročných detí pomáha až zázračne (snažím sa ho zohnať ale nikde nemajú, iba nejaké iné slezy), ale aj tak to u mňa asi nezaberie, ale skúsim ak ho zoženiem.
- Diprosone, táto mastička je žiaľ len na predpis, ale plánujem si ju zaobstarať, tá by mala mať väčšiu šancu s tým niečo spraviť ale taktiež som počul, čím starší som tým menšia šanca.

Môj stav je taký, že predkožku ľahko stiahnem aj pri erekcii, síce cítiť že je užšia než by mala byť, ale ide to, no problém je dať ju späť keď je erekcia na maxime, škrtí mi to žaluď a ide to ozaj ťažko späť. Takže orgazmus pri stiahnutej predkožke neprichádza do úvahy.

Sú nejaké ďalšie nechirurgické možnosti? Poprípade podarilo sa to niekomu vyliečiť hore uvedenými spôsobmi? Dikyyyy

Marek_

Dnes som bol za obvodnou, a pýtal som sa aj na ten Diprosone. Zaskočila ma tým že nič také nepozná, a že to ani v počítači nenašla, že sa mám ísť spýtať do lekárne a potom mi to predpíše, v lekárni o existencii tejto masti tiež nevedeli.... Čo to má znamenať? Keď som sa pred týždňom pýtal sestričky tá mi povedala že to našla v počítači, vtedy mi povedala že to mám prebrať s doktorkou, lebo že to len nejaký špecializovaný doktori môžu predpísať zrejme. Takže teraz čo? :o Nemám rád náhrady...

Mat3333

Tiez mam problem s fimozou ktory som chcel riesit s diprosone no je na predpis takze som nasiel alternativne riešenie HYDROCORTISON www.adcc.sk je to podobne ako diprosone az nato ze je to niekolko krat slabsie. No mohlo by to fungovat. Diprosone ma na internete vela pozitívnych reakcií. Zatial som este nekupil ten HYDROCORTISON cize neviem ci bude fungovať.

Marek ak chces mozes ma kontaktovať na mail Hm12345@centrum.sk chcel by som sa nieco opýtať ohlasom toho diprosone.

Marek_

Ozaj? Kiež by to by bolo vyslobodenie.

No zabudol som ešte spomenúť, mám tak isto zúženú uzdičku, možno aj tá napomáha zvýrazniť pocit úzkej predkožky, ťahá my žaluď pri stiahnutej predkožke, tieto veci by údajne tiež mohli s tým pomôcť, hoc mi to príde nereálne, ale vraj..
Alebo je niečo čo zvlášť ešte, čo ju môže pomôcť natiahnuť?

Marek_

moc sa ospravedlňujem, nechápem ako som to mohol dať do ženských ochorení :D myslel som že som klikol na mužské