Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dajte rady, ako ju vymazať z hlavy

Príspevok v téme: Dajte rady, ako ju vymazať z hlavy
trpim

Mal som vztah s jednou dievcinou. Pred asi rokom a pol sme sa vsak rozisli lebo som sa voci nej nespraval celkom fer a aj ona mi svojim spravanim celkom nesedela v urcitych veciach.Ale aj tak som ju mal rad a vlastne asi stale aj mam, neviem. No dokopy sa uz nechcem davat s nou. Neklapalo by to. A ona asi ani nema zaujem. Nechcem vstupovat do tej istej rieky zas. Mal ale taky problem ze mi dievca chyba a najhorsie je to ked ju stretnem v meste, alebo v podniku, v obchode, na ulici, proste sme z toho isteho mesta a aj byvame nedaleko seba. Ona v dome, ja v bytovke. Ako ju mam vymazat z hlavy aby sa mi stale nepripominala a zabudol som nanu celkom. Aby mi bola lahostajna ako ine. Proste aby tie pocity voci nej sa mi nepripominali vzdy ked ju stretnem. Kamos mi radi zmenin uplne bydlisko. Odstahovat sa prec.
Ake rady mate vy prosim. Dik.

trpim

Nechcem sa s nou dat opat dokopy, ale nechcem ju ani stretavat, nechcem ju vidiet, chcem zabudnut, tym ze ju stretavam sa mi vracaju aj spomienky a vsetko co sme spolu prezili. Teraz nemam nikoho. Mal som uz medzitym jednu babu, ale rozisli sme sa lebo odisla do Francuzska za brachom a nejako to uz ohladlo tym odlucenim. Nemalo to vyznam. Pomohlo by mi mozno niekoho mat, ale som dost vyberavy typ chlapa a nebudem chodit s hocijakou len aby som zabudol nanu. Porozmyslam nad tym odstahovanim aj ked mam tu niekolko dobrych kamosov. Neviem co robit. Najlepsie by bolo aby sa odstahovala prec z mesta, ale nevyzera, zeby sa to chystala urobit, kedze tu ma pracu. Nema zatial tiez nijakeho noveho frajera. Mozno by aj to pomohlo ak by som ju videl s inym. Lenze to by som ju asi znenavidel este viac. Ja neviem. Je mi vskutku lahostajna, ale ked ju vidim tak neviem. Odvraciam zrak, ale v hlave ju stale riesim. Bola to moja prva frajerka tak asi preto je tazke ju dostat z hlavy.

kafe

tym ze sa snazis vymazat ju z hlavy, paradoxne posilnujes vsetko co sa jej tyka - spomienky, stretavas ju ako na zlost... Takze, upriam svoju pozornost na nieco ine. Co ine chces? Postupit v praci, kupit si byt, stretnut este lepsiu kocku ako bola ona.. cokolvek na co sa tesis, proste vytiahni v mysli "von" ked ju stretnes, alebo ked budes chciet zahnat myslienky na nu vo svojej hlave. Vyber si novu metu, ciel, nieco na co sa tesis a na to upriam svoju pozornost, za tym si kracaj.

liliander

Chlape, chceš radu? Klin sa klinom vybíja. Nájdi si novú frajerku, alebo aspon kamošku s výhodami. ....na ex-ku zabudneš raz dva :-)

Jasom

Po roku a pol od rozchodu mat taketo stavy?
A vlastne ty ani nevies ci ju este mas rad, nechces sa s nou davat dokopy tak o co ide? Tebe podla mna nechyba ona, ale len niekto.
Ved sa odstahuj ak ti to nerobi problem, nechapem aku radu vlastne chces.

trpim

V stahovani nieje problem, mam taku pracu, ze sa da aj inde zamestnat, nemam problem si zvyknut na zivot v inom meste, niesom pricucnuty k rodisku ako stena, ale ci su aj ine moznosti. Vidim ze stretnutiu s nou sa nevyhnem celkom lebo je to mensie mesto a tazko sa vyhnut da. To by som musel kanalmi chodit aby som ju nestretol.