Mozno je to blba otazka ale chcel by som sa spytat dievcat ci podla vas musi byt chlap vtipný a zabavny aby ste s nim chodili lebo pravdupovediac ja velmi vtipny niesom,vlastne skoro vôbec, ale zase si dovolym tvrdit ze vyzeram dobre,sportujem a viem byt aj mily. V skratke chcem len vediet ci mam so sebou nieco robit aby som bol viac zabavny alebo vam to az tak velmi nevadi ?
Chcu baby iba vtipnych?
Ja za seba mozem povedat, ze taky typ, co je velmi ukecany a v spolocnosti vyprava furt nejake vtipy, je stredobodom pozornosti tak sice mozem ho povazovat za zabavneho a fajn, ale takeho partnera by som si ja prave nevybrala, lebo viem, ze taky by ku mne nepasoval. Ja mam radsej tych co su tichsi a trebars vo velkej spolocnosti sedia skor v kute ale ja som taka ista, takze taki mi vyhovuju.
Bud hlavne sam sebou, tak k sebe pritiahnes babu co bude k tebe pasovat. Nemusi byt kazdy chalan vtipalek rovnako ako ani kazda zena taka nie je a ani nie kazda si na to potrpi. Ja tiez nepotrebujem nejak moc velkeho srandistu, nemusi byt vtipny, ale mal by byt mily a mal by ma mat rad. Nemal by to byt ale zase nejaky tutmak co sa nikdy ani trocha neusmeje a stale je vazny a mraci sa. Kludne moze byt tichsi, lebo ani ja nie som extra spolocenska.
Ľudia podo mnou majú pravdu, každý má svoj štýl humoru, musíš len naraziť na ženu, ktorá zdieľa ten tvoj. Niektorí majú radi klasické vtipy, iní skôr taký ten sarkastický humor atď. Je to individuálne a nemusíš sa tým vôbec nijako zvlášť zaoberať, jednoducho nájdi si ženu, s ktorou si "sadneš" ;)
Ale áno, určite my ženy máme rady, ak nás vie partner rozosmiať ;)
možno to bude znieť neuveriteľne, ale funguje to. treba to len trenovať. prosto, mysli na to, že chceš byť vtipny a zabavny, že chceš sem tam trepnuť k veci nejaky žart, vybavuj si vtipne situacie, nezabudaj pikošky....daj si to ako cieľ. na každu situaciu si vybav niečo vtipne čo by si povedal. keď si už budeš isty tak ich pušťaj do eteru. aj cudzim ľudom. niečo sa stane, alebo vidite obaja to iste tak sa prihovor a trepni nejaku somarinu:) vyskušaj to.
tiez si myslim ze nie je vtipny kazdy rovnako, niekto uspeje u baby aj so stokrat opakovanymi vtipni a zachodovym humorom ala kamenak, niekto ma inteligentny humor, kde treba hladat aj nejaku myslienku, osobne ale obdivujem ludi co su pohotovi a vedia zabavit spolocnost ale ozaj ze zabavit nielen trapne vtipky
Neboj podla mna takmer kazdy clovek je svojim sposobom vtipny,a ten co vyzera najnudnejsie je casto ten najvtipnejsi :-) ide len o to ci druhemu ten typ humoru sadne a ci ho vobec rozpozna alebo nie. Existuje aj zopar ludi ktori su skutocni suchari ale oni vacsinou maju aj podobnych oartnerov.
no, tak je to dosť podstatné podľa mňa :) partner by mal byť zábavný už len z toho dôvodu, že potom ten vzťah väčšinou aj rýchlo skončí.. prečo? to už si domyslite vy :)