Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neprestal chodiť na zoznamku

Príspevok v téme: Neprestal chodiť na zoznamku
Bašula

Pred časom som sa cez zoznamku zoznámila s jedným mužom, teraz sa už normálne stretávame, veľmi sme si sadli. Nemáme ešte oficiálny vzťah ale smeruje to k tomu. Odkedy ho poznám na zoznamky už nechodím - nemám prečo. Keď sme sa o tom bavili, povedal mi že ani on tam už nechodí lebo už tam našiel to čo hľadal. Potešila som sa tomu, no aj tak mi to nedalo a spýtala som sa kamarátky, či sa nepozrie, kedy bol naposledy prihlásený. Zistila som, že pred pár hodinami... Nejde mi ani tak o to že tam chodí, veď nie sme spolu, má na to plné právo, trápi ma skôr to, že ku mne nebol úprimný a klamal mi. To nie je dobré a už vôbec nie takto na začiatku, nemyslíte?

NO2

Ak sa človek len pozrie do emailu na az.., tak to zaregistruje aj čas a to nemusí byť ani na žiadnej zoznamke.
Ja som sa to takisto snažil vysvetliť, ale pravdepodobne to zostalo nepochopené. Tak to prajem aspoň tebe, aby si to pochopila a nie hneď obviňovala možno aj nevinného človeka.
To po zoznámení s dievčaťom si už chlap nemôže pozrieť ani svoje emaily??? Harašment???