Ahojte. Neviem co robim zle, ale mam 23 rokov a ziaden vaznejsi vztah za sebou. Neda sa povedat, ze skusenosti s muzmi nemam, ale nikdy sa mi nic nevyvninulo do vztahu. Uz som z toho celkom na nervy. Aj teraz som nieco riesila s jednym, boli sme spolu aj vonku ale uz tyzden sa mi neozyva. Po stretnuti sme si pisali, vlastne som mu neodpisala naposledy ja lebo to bola jednoslovna odpoved na ktoru uz neslo odpovedat. Nechcem sa mu vnucovat, ja som mu kludne pisavala prva, ale myslim ze keby chcel ozve sa nie? A tak to byva aj s ostatnymi, nieco sa zacne ale vzdy to nejak stroskota a ja neviem preco :( p.s. nie som skareda, ani namyslena, ani vtierka ani stihacka :D uplne normalna baba
Nic mi nevychadza
osamela - no ak ti viacero chalanov povedalo, ze by si mohla mat koho chces, tak si asi velmi pekna. Je uplne super, ze nie si napriek tomu namyslena.
No a problem prilis peknych bab je, ze malo chalanov ich chce po svojom boku. Jednak maju pocit, ze sa k takej babe fyzicky nehodia, ze na nu jednoducho nemaju, potom sa za nou kazdy obzera, cize treba byt neustale v strehu a bojovat a tiez je velka sanca, ze ta baba bude dostavat vela ponuk aj ked bude zadana, lebo chlapov toto netrapi, no a potom staci vo vztahu maly problem, a zrazu je tu nevera. Takato baba si musi najst psychicky velmi vyzreteho, sebestacneho chlapa, ktory si uz v zivote nieco dokazal a vie svoju cenu, inak sa s tebou rozide po prvom ocareni - zvycajne to trva kratku dobu. Mam velmi peknu kamaratku, ktora ma 28 rokov a je nezadana, hoci uz vysriedala niekolko chalanov, no vsetci ju nechali. Chuda si aj mnohokrat kvoli tomu poplace. Je to bohuzial problem, i ked kto to nezazil, nepochopi.
Ahoj osamela, odkiaľ si?
Ninka hovoris mi z duse, presne co ma byt na tom chyba ze je baba pripekna? Neviem, netrufam si vraviet ze som pripekna, ale viacero chalanov mi povedalo ze by som mohla mat hociktoreho... Evidentne nie, oni myslia mat asi nie na vztah ale na nieco ine...
na tieto vecí je veľmi ťažké odpovedať, keďže je to málo informácii. čo hovoria napr. chlapci s ktorými sa stretneš? osobne raz som bol vonku cez internet, porušil som svoje pravidlo. stretol som sa s takou slečnou, ktorá hovorila, že každý sa chce len kamošiť a ona nevie prečo. stretol som sa a daná vec bola proste spôsobená vyžarovaním, tak už na prvý pohľad pôsobila. viem, že sa to nemohla resp.mohla, ale tak... navyše skúšal som ju trochu uvoľniť i ale nepodarilo sa mi bohužiaľ a potom som už na to kašlal.
Proste máš smolu.Niekto má 20 partnérov za týždeň, niekto ani jedného za celý život.
Snáď si zlatý stred :-)
ja som na tom podobne tiez tak. vzdy prejavi zaujem, flirtujeme, niečo sa zacne a potom to kdesi zamrzne. kde robim chybu netusim, tiez nie som ako pises stihačka, nenahlim sa, dobre vyzeram, nie som hlupa.
a btw v com je problem ked je baba "az moc" pekna? ved to nevypoveda nic o jej vnutre.. aj tak moze byt mila, skvela,hladajuca uprimnu lasku.. ci kráska musi byt automaticky vyberava zlatokopka alebo podvadzať? ..
Nie si az prilis pekna? To byva tiez problem.
Mas pravdu, ked chce, tak sa ozve. Nema zmysel sa vnucovat niekomu, kto evidentne zaujem nema. Nemusis sa bat, raz stretnes toho praveho, si este velmi mlada, mas kopu casu pred sebou.