Zdravim, zacal som pred par mesiacmi pracovat v jednom kancli na vypomoc. Mam 24 rokov a mam taky problem ze tam somnou pracuje okrem inych aj jedna sympaticka slecna lebo je slobodna este co viem ale problem je ten ze ja mam tych 24 a ona ma 31 rokov. Vyzera ovela mladsie a tolko by ste jej vobec netipovali. Vyzera tak na 20-25. Nevedel som o tom ze ma tolko. Az casom som sa to dozvedel od inej. No lenze ja som sa za ten cas cirka je to asi 4 mesiace do nej zamiloval az po usi. Je taka zlata, peknucka, jednoducha, mila. Ziadna nafukana kraska s horenosom a steklami. Proste baba po akej som stale tuzil. No ale ako pisem vek??? To ma najviac sere. Proste ja som jej od zaciatku doslova dvoril, nahovaral si ju, lebo som vek nevedel a teraz co? Chodili sme aj s ostatnymina obedy, na akcie, bavili pri praci a ona vzdy bola taka dobra ku mne, pomahala mi co som nevedel, pozerala a neviem ci si to len nenahovaram ale pozerala na mna tak sladko a hlboko ze som sa v jej pohlade doslova topil. Od zaciatku sme si sadli a ja som tajne snival o tom ako sa s nou milujem a bozkavam. Dokonca aj ked som mal narodky tak mi dala pusu na lice pri blahozelani a bola to taka dlhsia pusa nez dali ine zeny z kancla. Neviem ci si to len zase nahovaram ale mam pocit ze aj ja sa jej pacim a ide pomne. Myslite ze ak by somjej dal nejako najavo ze k nej citim nieco viac tak by mi vylepila jednu alebo by moju naklonnost opatovala. Som z toho magor. Vobec neviem co robit. Tesim sa kazde rano do prace ako blazon kedy ju zase uvidim. Ked sme sami v kancli tak sa len smejeme a ona sa ma nenapadne obcas akoze dotkne ked mi podava pero alebo ma chyti za laket, potlapka po pleci ze to zvladnem, proste ako keby vzdy hladala dovod sa ma dotknut. Neviem vsak ci su to len moje pocity alebo mi z nej uz sibe. Je slobodna, je moj typ, ale co ten vek? Moze byt chalan mladsi od baby? Myslite zeby 31 rocna baba zacala si nieco s 24 rocnym. Nemyslim hned manzelstvo a deti, to nie, ale proste len taky sexualny vztah zalozeny na porozumeni a naklonnosti dvoch ludi. Ved vztah nemusi byt hned o svadbe a detoch nie? Ona ma take liberalne nazory na zivot takze si myslim ze do svadby sa nehrnie. Lezba urcite nieje takze to minepiste o nej lebo nic take som nezbadal. Proste ja ju milujem a neviem co dalej. Tak rad by som jej to povedal ale mam strach. Dajte nazory, rady, svoj pohlad na vec, len chcem vediet co by ste robili vy na mojom mieste lebo ma je*ne z toho. Mam aj rovesnicky v mojom veku ale tie su take pojasene a maju svojske povahy ktore mi nevyhovuju takze ani s jednou si dostatocne nerozumiem. Preco prave ona? Co robit? Vdaka
Co myslite mohlo by mi to s nou vyjst?
a stretávate sa aj mimo "kanclu"? chcem tým povedať, že v práci je to vždy o niečom inom .. ak má 31 a je single, musí sa občas cítiť dosť sama, predsa len jej rovesníčky predpokladám rodia deti, dojčia atď. ..možno jej fakt chýba kamarát, preto sa správa tak priateľsky k tebe.. určite už poznáš nejaké jej záľuby: ako trávi voľný čas, kde rada chodí, kino, nejaký šport.. tak niečo vymysli nenápadne niekedy, navrhni a choďte spolu ako kolegovia - kamoši.. mimo práce ju spoznáš lepšie, lepšie pochopíš, a potom nemusíš len hádať, čo asi urobí, keď sa o niečo pokúsiš ty..
chod do toho, nebud brzda :) Mna len zarazilo, ze to, co chces si pomenoval ako "len taky sexualny vztah". To normalny vztah nechces? Taky, co casom smeruje k rodine a detom. Lebo ak je normalna, tak jej zbytocne budes branit vo vyhlade na schopneho chlapa.
Co ty? Chcel by si tak o 2-3 roky deti? Sice neviem, ako by si sa o tomto s nou nenapadne porozpraval, ale naozaj by ste si to mali ujasnit na zaciatku aspon v hrubych crtach, aky vztah hladate/chcete, aby si jej zbytocne neublizil. Alebo ona tebe :) mozno je to maskovana mrska, co ty vies.
Asi tazko ju mozes milovat ked ju nepoznas ako cloveka hlbsie...
Mas iba silnu sexualnu potrebu lebo je pre teba fyzicky atraktivna a hormony sa ti buria :D
A vobec by som sa nedivil keby sa s tebou iba zahravala.
Cele mi to pride iba ako take chvilkove poblaznenie fyzickou strankou toho druheho, nic viac.
Asi nie je dobre ze to takto citis ako si popisal. Zivocisny chlap po ktorom ide skoro kazda to pravdepodobne takto vnimavo ako ty neberie.
Ale tazko radit. Do toho nikto nevidi, iba ty.
Vek by u vas skutocne mohol byt problem, a to z toho dovodu, ze ona vo svojom veku asi uz hlada istotu, vztah s buducnostou, casom rodinu a deti kdezto ty hladas hlavne sexualne priatelstvo. Ako skusit to s nou samozrejme mozes ale radsej jej hned na zaciatku povedz, co od toho vztahu ty cakas, nech sa vie podla toho zariadit a rozhodnut sa, ci jej to vyhovuje alebo nie. Inak pohlad z druhej strany, ja tiez vyzeram dost mladsie ako som a tiez sa mi stava, ze ma balia mladsi chlapi, mne osobne to nie je moc prijemne, nie kvoli nim, ale vzdy si hovorim ze budu mat z toho sok ked sa dozvedia kolko mam skutocne rokov a ze do buducna to nemusi dlhodobo vyjst. Ale tak ona moze mat ine nazory, vsak uvidis, za pokus nic nedas.
ťažko povedať ako zareaguje, my nemáme krištálovú guľu a ani nevieme čo je zač. Ak si však dobre rozumiete a ty si z tých vyzretejších chalanov a rovesníčky a tobôž mladšie baby ti povahovo nesedia tak skúsiť to môžeš. Veď žijeme len raz a o rok tu jeden z vás už nemusí byť takže netreba stále odkladať a hľadať dôvody prečo nie ak sa nám črtá nejaká dobrá príležitosť na vzťah.
Prečo by ti to nemohlo vyjsť? Kašli na vek, žiješ len raz a lásku si nenechaj ujsť. Ved, choroby, orientácia, práca, postavenie, riešite nie príliš podstatné veci, skôr sú to malomeštiacke táraniny.