Partner zatajuje svoj pravy vek

Príspevok v téme: Partner zatajuje svoj pravy vek
šarlotka23

Ahojte, pre par tyzdnami som sa spoznala s uzasnym chlapom,s ktorym si zaciname budovat vztah. Hned od zaciatku tvrdil ze je odomna starsi o 10 rokov, pred par dnami som vsak uvidela jeho vodicsky a zistila som ze je starsi o 13 rokov. Netusi ze o tom viem a ja neviem ako sa ho spytat preco mi klamal a ze mi na veku nezalezi.

šarlotka123

Alenka on moj vek vie presne.... mne nevadi o kolko rokov je starsi len ma mrzi ze ma takto klame a nieje uprimny aj ked na druhej strane ho chapem preco si to cislo skrasluje, asi by som sa s nim mala o tom porozpravat a uistit ho ze som a tym ok.
A este ma dost trapi ze ked sme na verejnosti tak ma nedrzi za ruku a ani mi neda bozk. Myslite ze nechce aby sa na nas ludia nejak zameriavali ze sme spolu alebo to je jednoducho v nom??

Magy

Je to prirodzene, ze ludia casto robia a hovoria veci tak, aby vyzerali lepsie, nez je to v skutocnosti. Zvlast muzi a navyse v situacii, ked "zavetria sancu". To nie je vypocitavost, ale instinkt. Sarlotka, toto by som neriesil, pusti to z hlavy. Len si davaj pozor, aby to s tou hrou na lepsieho neprehnal ;)
Nemusis mu snorit po veciach, to by bolo kontraproduktivne, len bud ostrazitejsia a kuscik skeptickejsia. Kazdopadne, dolezite su ine veci, nie to ci je o dva alebo 5 rokov starsi.

Alenka191994

Možno že si poplietol koľko rokov máš ty, preto povedal, že o 10. Alebo to len zaokrúhlil, ved to su len 3 roky, nie 30. Podla mna to nieje až taky strasny dovod na pochybnosti ;)

joro

Mas to tazke mozno alebo mozno sa staci len porozpravat asi by si nemala tlacit na pilu ty ho poznas najlepsie alebo muto jemne naznac otazka veku no starne a asi sa s tym nevie vyrovnat

šarlotka123

Joro, presne to iste si myslim aj ja,. Ale ja by som mu najradsej povedala ze viem kolko ma v skutocnosti a vobec mi to neprekaza lebo to je len cislo, len neviem ako zacat..

joro

Ahoj skus to neriesit mozno sa boji ze, keby si zistila jeho vek tak asi by si ho nechcela.Mame znamu ktora si zatajuje svoj vek priznava o desat rokov menej. Ked klame len v tomto tak to asi nieje take zle sus este pockat uvidis