Ahojte, pre par tyzdnami som sa spoznala s uzasnym chlapom,s ktorym si zaciname budovat vztah. Hned od zaciatku tvrdil ze je odomna starsi o 10 rokov, pred par dnami som vsak uvidela jeho vodicsky a zistila som ze je starsi o 13 rokov. Netusi ze o tom viem a ja neviem ako sa ho spytat preco mi klamal a ze mi na veku nezalezi.
Partner zatajuje svoj pravy vek
Alenka on moj vek vie presne.... mne nevadi o kolko rokov je starsi len ma mrzi ze ma takto klame a nieje uprimny aj ked na druhej strane ho chapem preco si to cislo skrasluje, asi by som sa s nim mala o tom porozpravat a uistit ho ze som a tym ok.
A este ma dost trapi ze ked sme na verejnosti tak ma nedrzi za ruku a ani mi neda bozk. Myslite ze nechce aby sa na nas ludia nejak zameriavali ze sme spolu alebo to je jednoducho v nom??
Je to prirodzene, ze ludia casto robia a hovoria veci tak, aby vyzerali lepsie, nez je to v skutocnosti. Zvlast muzi a navyse v situacii, ked "zavetria sancu". To nie je vypocitavost, ale instinkt. Sarlotka, toto by som neriesil, pusti to z hlavy. Len si davaj pozor, aby to s tou hrou na lepsieho neprehnal ;)
Nemusis mu snorit po veciach, to by bolo kontraproduktivne, len bud ostrazitejsia a kuscik skeptickejsia. Kazdopadne, dolezite su ine veci, nie to ci je o dva alebo 5 rokov starsi.
Možno že si poplietol koľko rokov máš ty, preto povedal, že o 10. Alebo to len zaokrúhlil, ved to su len 3 roky, nie 30. Podla mna to nieje až taky strasny dovod na pochybnosti ;)
Mas to tazke mozno alebo mozno sa staci len porozpravat asi by si nemala tlacit na pilu ty ho poznas najlepsie alebo muto jemne naznac otazka veku no starne a asi sa s tym nevie vyrovnat
Joro, presne to iste si myslim aj ja,. Ale ja by som mu najradsej povedala ze viem kolko ma v skutocnosti a vobec mi to neprekaza lebo to je len cislo, len neviem ako zacat..
A co ak sa len boji ze ho poslem k vode ked je o tolko rokov starsi a kvoli tomu klame...?
Ahoj skus to neriesit mozno sa boji ze, keby si zistila jeho vek tak asi by si ho nechcela.Mame znamu ktora si zatajuje svoj vek priznava o desat rokov menej. Ked klame len v tomto tak to asi nieje take zle sus este pockat uvidis
moj nazor,nezachoval sa čestne ja by som počkala s budovanim vzťahu.