Prosim Vas pekne, najde sa tu niekto, komu sa podarilo vyliecit z hepatitidy C alternativnou cestou? Prosim napiste skusenosti. Dakujem
Hepatitida C
hladam skusenost, nie nazor
ja som to brala mesiac a nemala som ziadne vedlajsie ucinky, ja mam nazor z vlastnych skusenosti, citim sa fyzicky skvele, mam akutnu hepatitidu. Viem ake su prognozy, vsetko mam nastudovane, prosim ak sa nevyznas v problematike MMS, nic o tom nevies, neminaj zbytocne svoju aj moju energiu... vdaka a dikes ;-)
Kazdy moze mat svoj nazor. Ty sa pytas na odporucenie alternativnej liecby, preto sa k tomu,co by som robila ja v tejto situacii nevyjadrujem. Ja len viem ze chronicka VHC moze nepozorovane a nebolestivo, s minimalnymi ci skoro ziadnymi zmenami pecenovych enzymov po rokoch viest k ireverzibilnej fibroze precene a u nezanedbatelneho percenta pacientov k cirhoze ci hepatocelul karcinomu. Tak by som sa pozerala na svoju VHC a to by ovplyvnovalo moje rozhodnutie. Takisto viem, ze pecenove bunky infikovane virusom hep C mozu nepredvidatelne reagovat na rozne chemicke latky, vratane MMS. Ale to je moj nazor a ty mas pravo na svoj
llek a co by si bral ty, keby si sa citil super, pecenove testy v poriadku, sono a elastograf v norme. Mne to zistili uplne nahodou. Dal by si si znicit organizmis liecbou interferonom a ribovirinom? MMS pomohlo vela ludom na hepat. C.Su o tom aj svedetstva.
Nic v zlom, ale MMS na hepatitidu C, to je odvaha. Ale kazdy sa sam rozhoduje co chce. Ono je viacero genotypov virusu hepatitidy C, co potom ovplyvnuje priebeh a spravanie sa infekcie.
strasne sa bojim, ze sa toho neda zbavit a na liecbu interferonom nechcem ist :-/
Ja mam nastastie nizku viremiu, podla mna som to chytila nedavno u nechtarky, pecen, aj celkovo vsetky organy mam v poriadku. Brala som mesiac MMS- cloritan sodny, ale asi nespravne, kedze som si dala spravit testy a za mesiac aj pol sa mi hladina virusu zvysila o 90% :-( Som nestastna, rychlo sa to mnozi, som cakala ze som sa vyliecila, takuto neznadej som este v zivote nepocitila. Ten protokol som uzivala len 2 tyzdne, tak skusim aspon par mesiaov. Teraz si idem objednat aj chloritan vapenaty a uvidime.
Nuz ja na stastie ziadne osobne skusenosti nemam, ale protokolom dr Berksona dlhodobo branym sa to mnohym podarilo.
Inac antiviralnych doplnkov, dalsich je hromada a mnohe z nich mozu tiez pomoct sa tohoto virusu a aj inych zbavit, alebo aspon potlacit do hladiny, ze neskodia zdraviu.