Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Treba si u kardiológa vyzliecť podprsenku?

Príspevok v téme: Treba si u kardiológa vyzliecť podprsenku?
Prezývka

Ahojte, o mesiac mám 13 rokov a o pol roka mám isť na kardiológicke vyšetrenie. Chcodím tam už od škôlky pravidelne raz za rok , ale teraz mám problém už nosím aj podprsenku a aj prsia mám už väčšie tak sa chcem spýtať že či si budem musieť dať na vyšetrení dole aj podprsenku? Ďakujem za odpovede

LMarika

Nejde o prsia, ide o srdce. To nie je ziadna hanba, vyzliect sa, bez ohladu nato, ake mas ty pocity zo svojho tela. Kardiolog je predsa lekar a videl uz vselico pocnuc od malych dievcatiek cez dospievajuce teenagerarky, dospele zeny a stare babicky s ovisnutymi prsiami, zeny tucne, aj chude, zeny s velkymi, strednymi, aj malymi prsiami, zeny, ktorym boli prsniky odstranene po prekonani rakoviny, zeny s velkymi, strednymi, aj malymi bradavkami, s materskymi znamienkami, so striami, s akne, s jazvami, zeny s bledsou, aj s tmavsou pokozkou, a tak dalej... Naozaj si nemyslim, ze lekar, ktory uz za tie roky praxe videl miliony zenskych prs, by sa pozastavil a zacal by sa cudovat prave na tych jednych jedinych prsiach, prave na tych tvojich. To sa moze nanajvys nejaky teenager - panic, tvoj buduci priatel a prvy sexualny partner, ale nie skuseny lekar s dlhorocnou praxou. Ziaden strach, ziadna hanba, nemysli na prsia, mysli na svoje srdce.

forever_alone

Tiež chodievam často ku kardiológovi. Keď som bola menšia tak mi to nevadilo, prsia som nemala, no ale teraz mám 4ky čo je trochu nepríjemné sa vyzliekať :) pri vyšetreniach podprsenka musela ísť vždy dole :) Ak chodíš stále k tomu istému tak si myslím, že to nie je až také hrozné sa vyzliecť :) a ber to tak, že to robí min. 15 pacientiek denne :)

odpovedam

tak zavisi od vysetrenia. ale ja som ju vzdy dole mala. ale aj tak mi to pride ako uplne irelevantne, ci zena podprsenku ma alebo nie...