Dobrý deň. Chcela by som Vás poprosiť o rady a skúsenosti, lebo ja som už bezradná. Môj problém začal pred mesiacom. Mám stáleho partnera, s ktorým sme prestali používať ochranu pri styku. Takže som vzniknuté komplikácie pripisovala práve tomu. Nakoľko v zápätí sa začali moje problémy prejavovať, pri močení - pálenie, svrbenie, krv. Za krátko sa zistilo že mám zápal močových ciest. Antybiotiká, Urinal, brusnice, urologické čaje. Problémy neustupovali, len mierne. Hneď do toho som dostala menštruáciu. Vonku 35 °C, neznesiteľné horúčavy, hygienické vložky, zápalu som "pomohla". Po skončení menštruácie som sa začala liečiť u gynekológa. Predpísal mi Clotrimazol vaginálne tablety a masť. Tablety nič moc, masť ma ničila(neznesiteľné pálenie). Kontrola po týždni, stav nezmenený. Predpísané ďalšie lieky, vaginálne čapíky, masť Fungicidin, zmiernila pálenie, čapíky tiež pomohli. Kontrola po týždni a konečne Cytológia a vyšetrenia, ktoré skôr, pre opuch neboli možné.(na výsledky musím čakať cca 2 týždne) Cítila som sa dobre a takto som to reprodukovala lekárovi. Dnes - tri dni po kontrole, neznesiteľné pálenie pri močení, po močení, pred močením. Nezaberá nič. Neviem ani identifikovať čo presne páli, asi všetko. V liečbe samozrejme pokračujem bez prerušenia. Už neviem čo mám robiť. Poradťe mi. Ja som bezradná. Ďakujem
Neznesiteľné, dlho trvajúce pálenie
"kabel" ja čítam svoj príspevok a nijak som tam nenašla prosbu o vyšetrenie. Žiadam o radu, aké vyšetrenie ešte podstúpiť a podobne, pýtam sa na rady a skúsenosti žien. Snáď sa tu nájde aj niekto kto má štipku súcitu a pochopenia. Ďakujem
ak maš mykozu velmi dobre je vyplachnut sa zo spodu rosalginom. už po prvom vyplachu budeš citiť uľavu. veľa žien chvali. neuškodi ti ani preventivne. sačik rosalginu obsahuje len akusi sol a niečo podoporujuce floru..
čo sa tyka zapalu močaku, aj ja som nachylna, stači troška chladnejšie počasie a už cítim pálenie. nie je to sranda. pamatam si ako som mala taky zapal, že som už ani nemočila, len som chodila s vyvarenou suchou plienkou na záchod a vyšla som s celou zakrvavenou.! išla som na pohotovosť a dali mi take lieky, že som myslela, že po nich umrem ako mi bolo zle..musíš sa dobre chrániť. hneď ako sa ochladí, tepláky na noc pokial cítiš chlad, tangáče nenos, a pri sexe sa tiež veľmi rýchlo môžeš prechladiť najmä ak ste odkrytí a ty ešte potom ostaneš nahá. hneď do sucha a do tepla. stále prykritá, urologický čaj.
na dialku ta asi nevysetrime....
pardón !Poradte!