Ako viete kedy ma vyznam dat vztahu cas alebo to nechat a hladat dalej?
Mam na mysli..kazdy mame predstavu o vztahu, do akej miery to mate splnene.?mam priatela ktoreho lubim. povahovo som takeho cloveka vzdy hladala. Ale mam pochybnosti ci toto je vztah aky by som chcela. Nejak tam nemam pocit istoty ze ja som ta Jeho-v zmysle ze sa necitim byt pre neho vynimocna, ze mysli na mna alebo mu chybam ak nie sme dlhsi cas spolu. Teraz neviem ci to je len moj pocit alebo ma intuicia pravdu. Robi pre mna malickosti podla ktorych viem ze mu na mne zalezi. Ale nejak nemam pocit ze sme si tak blizky ako by partneri mali byt-v hlave mam inu predstavu.
Predstava o vztahu
Hm...toto mi pride ako veeelke kalkulovanie :) Ale pises velmi malo informacii, netusim co ti na toto napisat...Ty ho aj lubis, ale necitis tu istotu, ze je to "ten pravy"? Teda chcela by si sa pre neho citit vynimocna? A odkial vies, ze nie si dostatocne vynimocna? Preco sa citis tak ako sa citis?
Tazko radit ked clovek nepozna druhu stranu. Mozno sa on sprava uplne normalne k tebe, ale tebe sa to nezda dostatocne. Preco mas pocit, ze ked dlhsie nie ste spolu, tak mu nechybas? Chlapi nie su taki, zeby davali vsetky svoje pocity najavo, nebude ti predsa kazdych 20 minut hlasit, ako mu chybas. Mozno to tak aj citi, ale nema potrebu ti to hovorit....ale bez toho aby sme vedeli viac o vasom vztahu, su toto len moje dohady :)