Dobrý deň. Môjmu otcovi zistili z krvi, že má veľmi málo minerálnych látok v tele, či krvi ( draslík, sodík ) . Hospitalizovali ho v nemocnici na internom s tým, že dostane zopár infúzií a keď to bude lepšie , pustia ho domov. Lenže hneď po prvej infúzii vracal, a odvtedy vracia vždy keď niečo zje. Mohol by mi niekto , nejaký odborník, alebo niekto kto sa s tým stretol, napísať od čoho to je???? Lebo mi nikto nič konkrétne nevraví. Otec je celý malátny, nechce jesť, aby nevracal. Ďakujem za odpoveď.
Nedostatok minerálov v krvi (tele)
Katka je to trošku zamotaný kruh ale dá sa z neho vymotať. Ocko mal a asi ešte má málo minerálov , po infuzii začal zvracať , minerály sa mu nedoplnili ale možno prišiel ešte aj o tie, ktoré mal predtým . Je dôležité vedieť, na čo sa liečil pred príchodom do nemocnice. Aký mal pitný režim . Koľko tekutín prijme v nemocnici. Tu nestačí vypiť pohár - šálku čaju . Tekutiny by mal prijímať po malých dávkach ale čo najčastejšie.
Kúpte mu minerálku Magnézia - doplní chýbajúci horčík , prípadne mu kúpte ešte k tomu šumivý horčík . Mali by ste začať s užívaním včelej materskej kašičky - dodá mu energiu a chýbajúce minerálne látky a vitamíny. K tomu minerálne látky v chelátovom zložení , organickej povahy. Viac Vám viem poradiť na maile, pomáhali sme tak môjmu ockovi a všetky hodnoty sa mu upravili na normu. Môžete mi napísať viac ako ste zatiaľ napísali.
Ďakujem za odpovede. Do nemocnice išiel s tým, že mu len dajú 2-3 infúzie na doplnenie tých minerálov, ale odkedy je tam a dostáva tie infúzie je mu ešte horšie. viróza to asi nebude, to by vracali aj ostatní pacienti. Dnes mi ráno volal, že sa mu strašne točí hlava, tak som volala sestričke, vraj mu dali napiť a mal nižší tlak. a vraj za lekárom pôjdem zbytočne, lebo informácie mi aj tak podá len ošetrujúci lekár. Som zúfalá, ja nemám žiadnych protekčných , známych lekárov, za kým by som išla .
Neuzival lieky na srdce a na mocenie? To s tym vracanim, mozno ma nejaku virozu, to my tu na internete nemozeme vediet. Mozno ma nejake ochorenie obliciek. Cez vikend je niekedy tazke ziskat informacie, sluzbukonajuci lekar riesi len akutne veci a nevie podrobnosti o vsetkych pacientoch, okrem toho ma na starosti vela pacientov na viacerych oddeleniach. V pondelok sa informujte u osetrujuceho lekara
A to uz vracal v nemocnici? Do nemocnice isiel zdravy? Nemohol tam nieco chytit? Ja osobne ak to trva dlhsie by som volal pohotovost. Dehydratacia je nebezpecna.