Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ktorého?

Príspevok v téme: Ktorého?
BlackW

Ahojte, mám priateľa 3,5 roka. Pocit z toho taký, že to je už len o zvyku, aj keď v hĺbke srdca ho mám veľmi rada. O nejakej fyzickej príťažlivosti sa tu nedá hovoriť, kedže spíme spolu asi tak raz-dva krát za rok, čo mi jednoducho nestačí. Je to taký mamičkin maznáčik, ktorý nejde ani sám do obchodu niečo si kúpiť. Doslova...
No a pred nedávnom sa objavil ďalší muž..pozorný, milý, vie sa postarať a má svoj rozum. Nebudem tajiť že toho vtedajšieho partnera som s ním podviedla. Avšak pri tomto sa zase bojím že sa vráti k svojím bývalým "koníčkom" ako oblo príležitostné fajčenie a pitie. Pri mne s tým dokázal úplne prestať.

A vlastne by som potrebovala radu, že ako ďalej :-(
Neviem si predstaviť, že už ani jedného z týchto mužov neuvidím, aj keď viem, že sa pre jedného rozhodnúť musím.
Nejaké negatívne komentáre si prosím odpustite, potrebujem radu niekoho nezainteresovaného.
Ďakujem pekne :-)

BlackW

Agnes998 - je mi s ním úplne úžasne, a viem si s ním predstaviť aj budúcnosť, rodinu a všetko okolo toho. Myslela som si to aj pri tomto prvom, avšak ako spolu bývame pol roka tak zisťujem že to asi nebude ten pravý. Sám nevie nič urobiť, nevie si nájsť ani prácu a nemá ani snahu si ju nájsť. Neviem prečo, ale mám výčitky keď si predstavím že by som ho mala nechať...

Agnes998

S tym mamickinim maznacikom to nema zmysel, neviem, ci sa to da vobec nazvat vztahom ked mate sex tak zriedka, ci by som to skor nenazvala kamaratstvom. Skus to skor s tym druhym, ci sa nevrati k pitiu to nemozes vediet, ale ked neskusis, nezistis. Zalezi od teba, ako to citis, ci ti je s nim dobre, ci mate aj spolocne zaujmy teda okrem sexu, ci si vies s nim predstavit buducnost. Ak hej tak to skus.