Zavadzanie tamponu

akinom007

no asi ta nepotesim. Ja ked som bola panna starsne som chcela pouzivat tampony, pamatam si ze razs om si kupila 80kusove balenie O.B.MINI a skusala som pocas menstruacii, som si 100% ista ze som ho zavadzala spravne no zial vobec sa mi ho nepodarilo ani raz zaviest. Mini tampon sa mi podariloa z po prvej prstovake (normal velkost mi stale nesla) , O.B.normal sa mi podarilo zaviest az po prvom pohl.styku.
Naopak kamaratka nemala problem z normla tamponom ani ked bola panna

lauraaaaa

myslim, ze zavadzaniu tamponu prilis nepomoze ked je clovek v strese, teda ak sa boji, ide to este tazsie. vagina sa vtedy akoby stiahne. ja si pomaham tak, ze si najprv prstom druhej ruky vnutro vaginy trochu poroztahujem a hned na to zavediem tampon. treba si predtym samozrejme poriadne umyt ruky:)

Monika1984

Moja skusenost: ked som bola PANNA neslo mi zaviest tampon ani za ten svet, si pamatam raz som si kupila 80kusove balenie O.B.Mini a skusala som pocas kazdej menstruacie v roznych polohach a vobec sa mi to nepodarilo:(
Podarilo sa mi to AZ PO 1 PRSTAVACKE VTEDY SA MI PODARILO ZAVIEST O.B.Mini.
a O.B.Normal sa mi podarilo az ked som uz PANNA NEBOLA
kamaratka nemala probelmy ked bola panna ta si v pohode dala aj extra velky tampon

xd

mno prist s tamponom o panenstvo:D:D:D:D:D:D... chudinka..:Djasne ze mozes prist:D ale daj si pozor, aby si neostala tehotnaaa

l....

mam problem,ked som si ho sla zavadzat,bol velmi velky,prose sa tam neprepchal,a newiem co mám robiť,a nemoze ma prirprawit o panenstvo?

n,...

takže ja používam tampón od 14... pretože v 12 som dostala menzes.. už hm skoro ale čo už!!! Takže aj mne to išlo veľmi ťažko a bolelo to ale zatlačila som a mala som to musite to hlboko zatlačiť a vtedy to nebudete citiť tampón pôjde aj ľahko von .. vtedy keď bude nasiaknutý... a zavedie sa do pošvi do tej najväčšie diery:D veď močovú trubicu máte nad pošvou.. boožinku .. a tampon nie nemusiš si meniť... po každom wc... to si vymeníš len keď bude nasiaknutý tampon by si mala mať tak 3-4.. max5 hodin.. taktiež ak mate silnu menzes skuste normal.. a ak slabu tak mini... a musite sa uvolniť skuste si tak kvoknuť a tak rozkročiť nohy.. a hlboko.. a to je vše.. a ak ti vychádzaju krami na dovolenku radšej by osm si zvolila tabletky čo ti oddialia meenzes.. ale to je od teba

noneviem

Ahoj. Som vydatá matka, ale možno trápna otázka, nikdy som tampón ešte nemala. Pri každoum použití WC (malá potreba) treba tampón vymeniť?

dancaBB

nika a jak ti mame pomoct?ty poznas tvoje telo..my ti tam ten tampon nedame..skusaj a raz to bude dobre..ked ta boli pri vsuvani skus trochu zmenit smer a malo by to ist...a co najhlbsie ako dokazes..pozor na snurku

nika156987

caw baby mam taky problem ze mam 15 a newiem si zaviest tampon raz som to skušala ale nešlo to dala som si to do polky a potom mi to zase nešlo vytiahnut a strašne to bolelo. teraz mi to akurat vychadza do tabora a strasne sa bojim ze to tam nebudem moct dat. prosim pomožte mi. dakujem:D