Tretia osoba vo vzťahu... čo robit?

Príspevok v téme: Tretia osoba vo vzťahu... čo robit?
stevo_pd87

mám problém, chodím 3 roky s perfektnou ženou,neskutočne si sedíme vo všetkom,má perfektnú povahu,vlastnosti,nikdy ma nezradila,neklamala,ani sa nekontaktuje so žiadnymi chlapmi,pritom nápadnikov ma od začiatku vztahu dost..samozrejme,že to už nie je s vášnou,atď. až také ako na začiatku(hlavne z mojej strany),ale to je normálny kolobeh vzťahu a ja cítim,že ju stále milujem a nechcel by som ju raniť..ale,prejdem k veci..tiež som mal pár moznosti podviest ju alebo si minimalne zaflirtovat (prácu mám takú,že prichádzam kazdy den do kontaktu s mnohymi ženami) ale nikdy by som to neurobil a ani nepomyslel..
avšak existuje osoba, pri ktorej si takyto isty byt nemožem..už pred začatim aktualneho vztahu sa mi s tou tretou osobou niečo \"rysovalo\", potom sa to nejako odmlčalo.. lenže ona je taky typ ženy, ktory ma neskutočne pritahuje,svojim dvojzmyselnym pohladom,usmevom,tonom hlasu,cely jej prejav je taky tajomny.. musim sa priznat,ze po pol roku od zacatia vztahu som tu osobu stretol raz na jednej diskotéke a polizali sme sa.. priatelka sa o tom dozvedela a odpustila mi .. odvtedy som sekal dobrotu, tú tretiu osobu som uz ani nestretával, občas mi napísala SMS alebo správu cez net,ale nejako som komunikáciu hlbšie nerozvíjal..
horsie je to, že tá tretia osoba pár mesiacov dozadu nastupila na rovnaké pracovisko,kde robím ja..aj ked robi na inom oddeleni a vidime sa tak raz za tyzden, ale to na to všetko stačí..tam to vlastne začalo zasa..najprv len pohľady,usmevy..tyzden po tom, ako nastupila, mi napísala cez net niečo ohladom práce, tak som jej vysvetlil veci,kt. potrebovala vediet.. potom mi napísala aj druhy den,treti..zacali sme sa bavit viac,vedel som,že sa to neubera \"dobrym\" smerom a nie je to spravne ale nedokazal som sa zastavit ešte v zárodku ...tak išli dni,, a my sme boli stále v intenzivnejšom kontakte, neustále správy cez net,smsky, hned po par dnoch navrhla,ci niekde nepojdeme sadnut iba dvaja..a ja blbec som samozrejme neodolal.. a po čase sme už chodili po kávach,drinkoch takmer kazdy den..mal som v sebe stále ospravedlnujuce myslienky typu \"ale ved nič zle nerobim, ale ved ja ju nepozyvam prvy,to ona mna,atd..\" aj ked sme obaja vedeli, kde to smeruje..ona vie,že som zadany,preto je pre mna jej huzevnata iniciativa nepochopitelna..po čase zase padli aj pusy nejaké a tak..najhorsie je to,že to dospelo do stadia,kedy ma volá priamo ku nej na byt (a účel tohto stretnutia netají)..ja viem že to čo robim nie je moc správne, ale pudy k nej fakt neviem ovládať..dost často si predstavujem sex s nou,atd..a tak neviem teraz ani co robit,, v podstate ani neviem o čo presne vlastne ide tej \"tretej\" osobe.. ale ukončit to zrejme nedokazem... a možno podvedome ani nechcem... nechcem podviest svoju priatelku,,na druhej strane ta zena ma neuveritelne ovladla, a pritahuje ma...

Agnes998

Tak toto je ukazkovy priklad neverneho chlapa a toho, ze nevera je malokedy chybou oboch partnerov, ale len jedneho. Priatelku ma bezchybnu len po troch rokoch ho uz nudi, tak si zacal inde. Ty nie si vobec typ na dlhodoby vztah ked uz po troch rokoch ta priatelka nudi a uzenie ta prva rajda. Idealne riesenie by pre teba ukoncit vztah s priatelkou a zacat si uzivat s rajdou. Ta po tebe vztah zrejme nechce, takym staci, ked rozbiju fungujuci vztah a maju zo seba dobry pocit. Ale hlavne ze si uzijes, vsak to je pre teba dolezitejsie ako tvoja priatelka, rozmyslas rozkrokom a nie hlavou.

kafe

bud k sebe uprimny. Chces tu druhu, nie svoju priatelku. A mozes to hocijako popierat, logicky zdovodnovat a klamat sam seba aka je priatelka uzasna, vhodna pre teba, ze ju milujes a bla-bla-bla.. pravda je, za CHCES TU DRUHU. Tak si to priznaj a chod za nou.

kafe

boze stevo, ved to je lahke! Rozid sa s priatelkou a chod si za cim ti srdce pisti. Ak sa aj ovladnes, tvoj vztah bude o nicom, stale budes fantazirovat o tej druhej a priatelku brat ako nutne dobro. Ale nutit sa do dobreho vztahu.. to je take nemastne neslane. Ja osobne by som nechcela chlapa, ktory mi je verny so zatatymi zubami. Ale partnera, ktory nema POTREBU zblizit sa s inymi zenami.
Milujes priatelku a nechces jej ublizit. Ale chces s nou byt? Odpoved je nie, nechces. Kontakt s tou druhou si rozbehol celkom uspesne a teraz to nezabrzdis aj keby si co robil. Proste si naskocil na vlak. Ten neubrzdis tym, ze budes suchat nohou o zem. Nehraj sa na charakter, ze ju nechces podviest! Pretoze ak sa s priatelkou nerozides, nabeton ju podvedies. Rozid sa s nou a mas volne ruky, mozes robit vsetko to, po com tuzis a mat toho, ku komu ta to taha. Tak smelo do toho.

Maoam

tak keby kazdy clovek, ktoreho za zivot pritahuju aj ini okrem jeho partnera, s tymito mal skoncit v posteli, tak kazdy denne konci v inej posteli

je normalne, ze stretneme ludi, kde sakramentsky funguje chemia

ide o to, ci to ovladneme, alebo nie

a to je cele

Maoam

tak chce mat obe

jedna je uzasna, skvela, charakterna, miluje ju, ale uz tam nie je to pociatocne super-iskrenie, co je normalne po 3r.

ta druha po nom dlhodobo vehementne ide a on spolupracuje, denne drinky, kavicky, sms-ky, maily, uz sa aj bozkavali...

a ked spi s tou svojou, mysli na tu, ktora ho uhana

chcel by si to s nou vyskusat, sam to vie a preto to neukonci, ten kontakt s nou

len otazne je, ci by ostalo pri jednorazovom sexe, alebo by to pokracovalo, ta baba po nom ide a take su schopne vsetkeho

aj rozbit mu vztah

v podstate priatelku klame uz dlho, ved flirtuje s tou rajdou uz odkedy?

a priatelku neopusti, lebo ta je prilis super, ale ona opusti jeho, ked toto vyplava na povrch, ak sa to teda stane...hoci vlastne uz chyba iba sex, ostatne sa uz stalo

DontWorry

Na tvojom mieste ale to neurobis lebo si zbabelec by som nechala priatelku, lebo si to ona ale vôbec nezasluzi.

U tamtej nenajdes nic ine len jej roztiahnute nohy. To sa ti na zene paci? Ze sa pcha do vztahu, viditelne ta chce dostat do postele a este jej to zvysuje ego? Vsak ta baba nema ziadnu chrbtovu kost. Bila by som vsetky take zeny..

neviem co vlastne od nas teraz ocakavas. Ze ci ti poradime s ktorou ostat, ked vies, ze to co robis je hovadina.

Vôbec sa neriadis rozumom ale dacim inym a nevies sa zmestit do koze....

Taki muzi su pre mna kreteni

A.

No ak ti to stojí za to že môžeš stratiť svoju priateľku tak si rob čo chceš ale mysli aj na to, že neskôr to môžeš pekne oľutovať a bude neskoro. Čo keď s touto bude sex skvelý a to je všetko? Potom môžeš plakať do vankúša. Lebo pochybujem že tá tvoja ti bude odpúšťať do nekonečna.
PS: NIKDY nepochopím takéto kur*y ženy čo idú po zadaných chlapoch. Vyťahať ich za vlasy a zabiť.

Maoam

inak - ako ze ti nie je jasne, co chce ta baba? chce ta dostat do postele, plus vidi, ze mas o nu markantny zaujem ;DD

a mnohym zenam to robi strasne dobre ulovit zadaneho, zvlast, ak ma uzasnu priatelku na vsetkych leveloch, bud preto, lebo si tym dokazuju vlastnu 'hodnotu' (dokazala som ho od nej dostat) alebo maju radost z rozbijania fungujucich vztahov

charakter to zrejme nebude, kedze vie, ze mas dobry a fungujuci vztah so super zenskou...

Maoam

tipujem, ze keby si sa dal na aferku s touto novou a ta tvoja priatelka by nekompromisne odisla a rozisla sa s tebou, padol by si dost na hubu a potom by si zistil, co si mal...

ale chlapi su uz taki (a mnohe zeny tiez)

pokuseni je v zivote vela