Lebo ja mam pocit ze niesom pekna nikomu a nik nema zaujem o mna. Nemalovala som sa a nechodila do kadernictva, kamosky ktore sa o seba viac starali mali zaujem zo strany chalanov. Potom som aj ja zacala o seba viac dbat, licit sa, dala som si upravit vlasy, strih, farbu, pekne sa obliekat a stale ziaden zaujem. Vyberali si tie ktore boli menej upravene. Bola som stihla az chuda nebol zaujem, a vytykali mi ze som anorekticka a ze vyzeram ako chalan. Potom som pribrala a nabrala oble tvary, zacali mat narazky ze som tucna a mala by som schudnut. Co mam robit a by som sa pacila?
Pritom chodim medzi ludi, smejem sa a viem sa zabavat, chodila som aj na zopar kruzkov, na korcule, bike spolku,diskoteky,robila som v zahranici par mesiacov, ze tam niekoho stretnem, brigady aby som stretavala co najviac opacneho pohlavia a stale nic. Kde je problem. Aj na pokeci som bola, lenze mi pisali sami chalani ktori odmietali odkryt svoju identitu takze som nemala moznost zistit kto mi vlastne pise. Na fb do mna nik nestuchol len stare znamosti z okruhu kamaratov co uz niesu singl. Nik o mna nema zaujem. Preco? NIeje mi sudene aby som bola milovana? Preco sa o niektore dievcata biju aj dvaja- traja muzi a o mna ani jeden? Nieje to v tom ze som nizka? Mam len 155cm. Mam 22 rokov keby vas to zaujimalo.
Ake zeny sa vlastne chalanom / muzov pacia?
Hmmm tak asi bude nejaky problem v tvojom chovani...
To si sa nikdy nedostala do spolocenskej interakcie s nejakym muzom ?