Ahoj.chodim s priatelom vyse rok a pol.ron pracuje v jednej nemenovanej firme v ktorej je vacsi pocet zien ako chlapov.prcuje tam ako veduci.cize nieje nudza o skolenia.vikendy.trojdnovky a pod.raz ma podviedol na firemnej dovolenke v zahranici.asi po polroku chodenia s nim som sa ho stale pytala ako to prebieha na tych dovolenkach co robia a pod.stale bola odpoved ze hraju hry.sem tam party a inac nic.nikdy sa mi s tym nepriznal ze ma podviedol na dovolenke dokonca mi pisal a volal ako ma lubi a mu chybam, ale mne nieco stale nedalo a prisla som mu na heslo na mail.a vtedy to zacalo jedna fotka z akcie ako sa tam objima a tancuje so zenami so svojou nadriadenou a nie hocijaka fotka , kopec inych fotiek.maily tipu; ako nam bolo spolu uzasne a rad by som si to vsetko zopakoval s tebou este raz.olizal usko a porozhadzovane veci V kupelni ....vsetko som mu skopirovala a poslala na nadhernu dovolenku samozrejme opat pracovnu do zahranicia.......no samozrejme vsetko popieral zaprisahaval sa, plakal ako ma lubi a ze to vsetko bolo len v nasich zaciatkoch a ze nevedel co chce.ja som bola uplne mimo uz len po tycb precitanych vetach mi bolo na grc.vratil sa domov, nevychdzal z izby uplakany .uboleny sem tam napisal ako ma lubi a ze vsetko lutuje.a ja som mu odpustila.odpustila s tym ze ho lubim a ze sam mi prisahal ze nikdy viac ziadne akcie z firmy.ziadna dovolenka a ziadne nic.trvalo to asi mesiac bol klud.a teraz sa to zacalo opat.zlatik musim ist na 3 dni na skolenie.zlatik mame akciu na zapade cely den ale v noci sa vraciame.zlatik kolega ma narodky ostavame na firme uzatvorena spol.stale su len medzi 4 stenami.a teraz mam taky problem ze maju ist z firmy na chatovacku na 3 dni a zasa uzatvorena spolocnost.vravim mu ze aky je problem ma tam vziat ved aspon spoznam ludi s ktorymi pracujes ....odpoved znela ze ony ma tam nechcu lebo pozvali len jeho.....ja uz vazne neviem co mam robit.ci mam este bojovat.nikdy mu nezakazujem ist vonku s kamaratmi na pivo.posediet ked ja som v praci.ale tieto veci mi vafia strasne.kazdy tyzden nejake akcie a stale len z prace a uzTvorena spol.neviem co si mam myslieť. Posiela ma za psych.ze som sialena a pod. Veci....moze mi niekto poradit?
Ziarliva?
ostala si s nim aj napriek tomu čo ti spravil. ja to mam tak hodene, raz by som to zistila neveru a letel by. nechcem takeho chlapa a nech by potom aj neviem čo spravil, neodpustila by som mu to. spravil raz, spravi znovu, vravi sa. ten tvoj sekal dobrotu mesiac a teraz opäť chce chodiť labzovať? neskalamalo ťa to trochu, že sa aspoň neposnažil bravať ťa so sebou aby si sa nebala po tom čo ti spravil, keď ťa tak miluje?
počuj, monžo lepšie ho nechať isť ako cely život sa takto doma niekde trapiť a čakať kym pride z vonku a dufať že ta nepodviedol..
to je co za firmu,ked len zuruju stale ? :O ja by som mu neverila ani mäkke "n" ! to je presne typ chlapa,ako je moj znamy.tiez podvadza ,chodi akoze na firemne vecierky,kde je len chlast a zeny a je schopny urobit aj dieta na dokaz toho,ze neklame a lubi tu svoju,i ked klame az sa mu z usi pari :D zda sa mi,ze vyuziva to,ze si mu odpustila neveru a tym,ako vyplakava ta vzdy obmäkci.ja nechapem,ze ta nevezme aspon na jednu akciu...