dobrý den,
môj partner,o ktorom mám už dlhšie pochybnosti,že či nie je BI,mi pred pár dnami povedal,ked sme sa bavili o nadpriemere jeho penisu,čo sa týka hrubky a dlzky,(nepochybne je vysoko nadpriemer),sme sa proste o tom bavili...a on zrazu,ako na svoju obranu,mi povedal,že "ved občas si všimnem iných chlapov,na plavárni,alebo čo,a nezdá sa mi,že by som bol extra nadpriemer."..
je normálne,že zdravý heterak sa pozrie na cudzie penisy a ich veľkosti a porovnáva so svojím?je to uplne bežné?preto otázka na vás,chlapi,robíte to aj vy ??
Chlapi, všímate si veľkosť penisu u iných chlapov?
A-pesimista pozriem sa občas aj ja na prsia ...v šatách alebo tak a porovnavam,priznam...ale do vagíny sa im nepozeram ,ked to mám tak skonštatovať ..DD
tak jednoducho...
je to bežné u chlapov ...že si obzru iných chlapov...
jasné,ved to BI nikto nemôže posudiť...ani on možno nevie,len že či to je proste bežné,som sa chcela spýtať,či to neni len nejaka BI uchylka,alebo homosexuálna uchylka,tak ste ma ukludnili :) dakujem
wreck čiže možno skonštatovať,že teda je to u vás chlapov úplne bežné ,bez nejakých homo-sexuálnych sklonov ?pýtam sa plne seriozne ..prosím
samozrejme. a nemyslim si, ze by to bolo cudne. ty sa nepozeras zenam na prsia alebo ja neviem kde? ale to neznamena, ze tvoj partner nie je BI :)
ano, samozrejme. ja nemam ziadne homo-skusenosti, ale ked mi padne pohlad na cudzie brko, napriklad na plazi, tak sa pozriem. nemam komplex, takze nezavidim ani nejako zvlast nehodnotim. najviac ma vsak fascinuje ako niektore brka visia, ked su v pokoji. normalne netopiere. moje je prave take nenapadne, velkostne dokonca mensie, nez vajciska. az v pohotovostnej polohe sa to upravi.
takze toto mna odjakziva zaujimalo a preto sa pozeram. :)