Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera - nedokážem sa vyrovnať

Príspevok v téme: Nevera - nedokážem sa vyrovnať
malyblb

Ahojte, s priateľkou som 8 rokov. Mám 23, ona je o pár rokov mladšia. Vždy sme mali krásny vzťah, žiadne "vážne" problémy. Pred mesiacom som jej našiel email od ženatého suseda, nechcel som sa jej hrabať v mobile, len ma vyrušovalo to blikanie a vibrovanie. Našiel som tam všetky detaily, fotky. Konfrontoval som ju a so všetkým sa mi priznala. Podvádzala ma rok, pravidelne, na rôznych miestach, u mňa v byte, so ženatým susedom (1 dieťa). Stretol som sa s ním, dal mu ultimátum aby to povedal svojej žene, čo jej aj povedal.

Priateľka vraví, že to robila čisto len kvôli sexu, žiadna romantika, žiadna láska. Mňa vraj počas toho ľúbila (čo ja samozrejme považujem za riadny blud). Bol som jej prvý, ale vraj chcela skúsiť niečo nové.
Tvrdí, že ma miluje, že už nemá potrebu to nikdy urobiť a ani to nidky neurobí. Snažil som sa v sebe hľadať chyby, či som sa jej málo venoval, či som nebol dobrý milenec. Vraj jej nič nechýbalo, že som pre ňu "dokonalý", že aj v tom sexe na mňa ten druhý ani zďaleka nemá...
Vždy som jej bol verný a staral sa o ňu, záleži mi na tom ako bude žiť a odpustil som jej. Stále sme spolu pod jednou strechou, dáva mi prejavy lásky, ja som sa na ne odvážil tiež.

Problém ale je, že sa z toho neviem spamätať. Stále si ich dvoch predstavujem, v rôznych polohách praktikách a neskutočne ma to zožiera. Začal som fajčiť, častejšie pijem. Psychicky to reálne nezvládam. Do toho mi všetci naokolo hovoria aký som naivný vôl, že to po čase urobí znova. Že som mladý, stále atraktívny, že mám pozornosť iných žien. Že život je príliš krátky na to, aby som ho prežil s tou jednou. Ja sa držím naopak hesla - život je príliš krátky na to aby si dokázal dať človeku všetko.

Je tu niekto, kto si toto prežil, snaží sa z toho dostať? Úprimne, čo vám najviac dokázalo pomôcť?

bux

prepac, nechcem moc spekulovat, ale podla tvojho vyjadrovania a pravopisu usudzujem ze si inteligentny a rozumny clovek. Pises ze "u mna v byte", tym padom predpokladam ze to nie je spolocny byt ale tvoj vlastny. Pises, ze o tebe vravia ze si atraktivny a tym, ze si jej neublizil a ani jemu, dokazal si ze mas rozvahu. Ze si jej nikdy neublizil a nepodviedol si ju, to je jasne z toho co pises. Tak sa zamysli... mas vsetky vlastnosti, ktore dnes pritahuje rozumne, moderne zeny, ktore za to stoja. Ona nelutuje tu neveru, ale to, ze si na nu prisiel. Mozno by to robila dodnes. Ako pisali viaceri, zbal jej kufre a posli ju do "teplych krajov"... takato zena nestoji zato, aby sa o nu muz staral a lubil ju. Uz len, ze to mala v mobile ulozene, ukazuje ze ani ona ani susedko nedisponuju prebytkom inteligencie..

poetka

"Tvrdí, že ma miluje, že už nemá potrebu to nikdy urobiť a ani to nikdy neurobí."

Dobre sa zamysli, či:
- sa jej dá veriť
- by sa rozhodla ťa už nikdy nepodviesť, aj keby si jej na to neprišiel. Nie je to skôr tak, že keď by si jej na to neprišiel, ešte aj teraz by ťa klamala?

A po ďalšie: je dôležité, prečo sa rozhodla ťa viac nepodviesť. Zamysli sa, prečo to sľúbila: či
- naozaj preto, že ťa miluje (ale to sa strašne bije s tým, že ťa rok podvádzala), alebo pre iné podružné dôvody.
- si naozaj dôvodom jej predsavzatia ty a jedine ty, alebo to, čo pri tebe má a čo jej poskytuješ
- či sa dá zo dňa na deň zmeniť správanie, ktoré praktizovala jeden rok, pričom sama od seba sa nerozhodla s tým skončiť. Bola vlastne prinútená s tým prestať, pretože bola pristihnutá a nechce ťa stratiť

Zamysli sa, či dokážeš s týmto vedomím žiť. Dala by som jej šancu, keby naozaj ľutovala. Uvedomuje si však vôbec, ako veľmi ti ublížila a mrzí ju to? Hanbí sa pred tebou za to?

Dennis

Kamoško, rozlúč sa s ňou, priprav jej veci, aby si ich mohla odniesť a adios. Po svete chodí toľko skvelých žien a ty máš ešte budúcnosť pred sebou. Veľa šťastia a urob za týmto vzťahom hrubú čiaru.

lh95

kamo nzeavidim ti a keby mne ttoto priatelka po takom case zrobi tak by to nerozchodila nikdy by som zenu neudrel ale jak mi ma rok podvazdala este k tomu susedom tak toto by som jej neodpustil...musis to mat tazke ale ja by som ju poslal k vode nech sa zozierat s myslienkami ako ju druhy mastil a ked to urobila raz tak to urobi znova lebo keby ta mala tak rada ver mi mala by take iste vycitky ako mas ty teraz a nedokazala by sa s tym vysporiadat....tak posli ju cim skor k vode :) moj nazor ;)

bux

kamarat, ocividne si dobry a cestny chlap. Je mi to luto, ale napisem Ti, ze ja by som sa takej zeny uz ani nedotkol. Ta by u mna nestala ani za rohozku pred dverami. Viem, co citis ale nalejme si cisteho vina.. ona to neurobila jednorazovo, ale velakrat v priebehu jedneho roka. Vravi, ze na Teba nikto nema? Tak preco musela opakovane liezt za susedom? Fakt musis byt silna osobnost, ja by som tomu susedovi asi rozbil ksicht. Radsej si dvakrat premysli, ci s nou chces ostat, je pravda ze tolko rokov sa neda len tak hodit za hlavu, ale ked ju to netrapilo, naco by to trapilo Teba. Zasluzis si nieco lepsie, lebo tato zena uz nema hodnotu.

Dadula56

Pozri sa na to takto-kebyze otehotnela za ten rok, tak by ani nevedela, koho to dieta je. Nie je ti z toho zle?
Ak chcem skusit nieco ine, postavim sa k tomu ako dospely clovek a poviem to tomu druhemu, nieco "ine" sa da skusat rozne, nie iba neverou. A este si na tu neveru vyberie zenateho. Moralky v sebe nema ani stipku. Podla mojho nazoru sa zbytocne snazis sa s tou neverou vyrovnat-to by stalo za to, ak by to bolo naozaj pochybenie, uprimne pochybenie, nie rok sexu so zenatym susedom. Ona nelutuje ten rok sexu, ale to, ze si jej na to prisiel a teda si musi davat vacsi pozor.

Blondula

ja sa este pytam,ako je mozne,ze vsetci "dobri chlapi",maju za frajerky a manzelky prave taketo prostitutky ? :O
malyblb....naozaj maju vsetci naokolo pravdu.este k tomu si zacal holdovat alkoholu a fajcis....kvoli nejakej blbej krave...ano ano,milujes ju...bla bla :D

Agnes998

Blondula ma pravdu, ak by to bola jednorazovka pod vplyvom alkoholu co by potom trpko lutovala, to by sa dalo este nejak pochopit a odpustit. Ale ona to evidentne nelutovala, robila to cely rok, nerobilo jej problem klamat ti do oci, nemala ziadne vycitky svedomia a to je zle. Vela dobreho to o jej charaktere nevypoveda. Ak jej teraz prepacis, je pravdepodobne, ze skor ci neskor to bude robit zase, ci uz s tym istym alebo s inym, akurat si bude davat vacsi pozor a mazat vsetko z mobilu. Je vela zien, ktore dokazu byt verne a nepotrebuju skakat z postele do postele. Ty si zasluzis lepsiu.

Blondula

mne sa stalo,ze sa mi muz priznal,ze ma podviedol :D no....debil,viem :D zevraj to urobil len raz,ale zase flirtoval stale. od toho momentu som ho tak znenavidela,ze behom minuty bola z lasky nenavist a nedokazala som sa na neho ani pozriet,takze ziadne zozieranie sa :D niekto hovori,ze mat viacej partnerov je nechutne a neviem ake.ja si zase myslim,ze pokym ma clovek prvy vztah,vzdy ho bude lakat urobit nejaku blbost...ja by som sa na tvojom mieste na nu pozerala ako na nejaku spinu a vobec by som nic neriesila s nou.nejde o jednorazovku,ale o rok pravidelneho podvadzania a este je taka sprosta,ze si nechava detaily v telefone :O ak zije u teba,poslala by som ju do prdele a veci by som jej vyhadzala pred dom :D :D