Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zmierim s rozchodom

Príspevok v téme: Ako sa zmierim s rozchodom
Anonym2006

Bola som s priateľom skoro 5 rokov. Nikdy sme sa nerozišli aj kôli vážnym veciam. Mali sme problémy ale vždy sme sa opäť dali dokopy. V poslednej dobe mu začalo prepínať. Začal ma obviňovať s nevery, nadával mi aká som k...a a pod.
Rozišli sme sa, nedokážem sa s tým zmieriť, stále ho volám porozorávať sa, ale on nemá záujem, nechcem sa mu vtierať, prosím pomôžte mi, ako to mám zvládnuť, čo mám robiť :(
Stále mám zlé myšlienky.

anonym2006

to dieťa sme neplánovali, ja mám ešte školu a podobne.. asi boh nechcel aby prišlo na takyto zly svet ked by onho jeho otec nemal zaujem a hned ho odsudil..hrozny pocit...

DROBEC - pises mu? stretavas sa s nim? ako to zvladas?

Maomam - dakujem za rady, ano prerusit kontakt,a le nemala som odvahu na to to spravit

Drobec88

Fúha, tak to mi je ľúto s tým dieťatkom. A to že za tebou neprišiel ťa muselo veľmi zraniť, neviem si to ani predstaviť. Inak mne ten môj bývalý ešte počas vzťahu tiež povedal, že keby som aj otehotnela, nebude veriť že je to jeho, až kým si to nepotvrdí testami. No proste sa mi z tej bezmocnosti robí špatne. Ja mám 26 a boli sme spolu 2,5 roka. Inak Maoam má pravdu. Pekne to popísala.

Maoam

inak, ak to bol tento typ muza, mozno za svoje reci o tvojej udajnej nevere skryval vlastne uskoky a mozno uz obliehal inu

je to krute, ale je to casto takto

aka je pravda, nikto na fore nevie, ale zvaz aj tuto moznost

Maoam

aha, no tak ten chlap za to teda nestal, nechal ta v stichu, po potrate, mala si pri nom stres....tak ten vztah asi super nebol...

v tom pripade bud rada, ze je prec

Maoam

pozri, ak si tie veci skutocne nespravila, tak pravda vyplava casom beztak na povrch

on na to musi prist sam

a ak veri inym a nie tebe - tak je to jeho problem

ak chces, mozes mu toto napisat ako zaverecnu sms od teba a potom uplne prerus kontakt

ak mas ciste svedomie, je to jeho rozhodnutie na zaklade informacii od inych (tak to z opisu vyzera) a ty s tym nic nenarobis

kontakt-stopkou minimalne na par tyzdnov, idealne aspon dva mesiace ziskas vela

'doprajes' mu pocit, ze si sa odstrihla

plus vedomie, ze nevie, co s tebou je, kde si, co robis atd.

plus vedomie, ze za nim nebehas, nesnazis sa o stretnutie, vysvetlenia, rozhovory bla bla bla

proste zmenis poziciu

za ten cas on jednak pride k pocitu -ake to je byt bez teba a jednak cas na myslienky

a kludne ten kontakt prerus aj na dlhsie

ak ten chlap stal za to - tak sa ozve sam a pride

ale ty sa uz neozyvaj prva

ak - musi to prist od neho

ak sa uz neozve, tak to neber ako svoje zlyhanie

on sa raz dozvie, ze niekto na teba tie veci nakecal, ak je to tak, ono to vzdy vyjde najavo

potom bude neskoro plakat

a mozno za to vobec nestal

tym padom tiez nemas za kym plakat

CAS hra v tvoj prospech, nic tym nestratis

ak ho teraz budes uhanat a prosikat o stretko, len sa mu zhnusis, taki su muzi

anonym2006

mám síce len 20 rokov, ale je to ťažké....ťažšie, ked som potratila dieťa ktoré som s ním čakala, a on ani len zamnou neprisiel. Povedal že to urcite eni jeho :(..boze hrozny pocit :(

Anonym2006

áno je to tak..vidím, že to máme rovnaké...tiež ma stále odjebáva, aj keď viem, že má ľúbi, nechce somnou byť....v poslednej dobe mi to pripadalo, ako keby som ja tá posledná možnosť, pretože sa naňho všetci kamaráti vyprdli a bola som tu len ja.
Keď mal s kým ísť von, ja už som bola niekde mimo, nepotrebná...
Tak isto manipulácia proti mne zo strany jeho rodiny.
Milujem ho, a nedokážem si predstaviť, že ho budem videť s inou ženou, nedokážem to.
Stále mám takéto negatívne myšlienky a nedokážem sa toho vobec zbaviť, neviem čo robiť už :(...niesom sama, mám kamarátky a tak, ale aj tak sa trápim :/...čo už...ach jaj..asi nemám povahu kurvy ktorá má velebne v p.....

Drobec88

Ahoj, prežívam niečo podobné. Tiež ma partner obviňuje z nevery a sme rozídený. Prišla som si pri ňom o dôveru pre rôzne klamstvá, ale nikdy som by som ho nepodviedla. Žiaľ, neverí mi to. Tiež už nemá záujem o kontakt, je to pre mňa rovnako ťažké a nepredstaviteľné, že to tak má byť už stále. Tiež si poviem, že sa mu nechcem vtierať, ale aj tak mi to proste niekedy nedá nenapísať, aj keď ma následne na to aj tak vyvadí, že ho chcem zase len nejak zmanipulovať...no čo ti poviem, trhá to srdce, keď si o mne myslí také veci...Tiež ako ty pociťujem rôzne negatívne emócie a myšlienky a ostáva nám už len spracovávať ich a posilniť sa na úkor tejto skúsenosti. Jasné, píše sa to ľahko, ach jaj....

anonym2006

Od Januára-Februára je to takto až doteraz, niektorí ľudia namňa rozprávali zlé veci, ktoré neboli pravdivé, a takto to kolovalo až doteraz. Jeden deň bolo všetko super, boli sme šťastní a na druhý deň bum... Všetko sa rozpadlo.

Mám čakať či sa mi ozve on?..čo mám robiť..ako to zvládnem ked prerusim kontakt.