Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa rozist?

Príspevok v téme: Ako sa rozist?
Otaznik012

Zeny, co by ste chceli, ak by vas partner prestal milovat po 15 rokoch, ale sprava sa tak, ze o tom neviete. To znamena, sprava sa milo, pozorne, pravidelny sex, neznostky, prekvapenia, vravi, ze vas miluje. Vy ho strasne moc milujete a on to robi preto, lebo vas nechce ranit.
1. chceli by ste, aby vam to povedal? Ak ano ako?
2. nakolko ho strasne moc milujete, uvitali by ste, aby v tom pokracoval v podstate az do smrti...
3. ina moznost?

Slobodna

Vyberám si možnosť č.3. iná možnosť?
:)

súhlasím s príspevkom skoroseniora - vidno, že už má čo-to odžité a v jeho príspevok cítiť múdrosť životnej skúsenosti bez emócií a vášni horúcej hlavy mladosti.

skorosenior

Prezývka má hodne pravdy. Po 15 rokoch je manželstvo iné, iné bude po 25,35,45.
Pokiaľ vám to +- funguje kamarátsky vo všednom živote a aj v posteli tak to že nie sa necítiš šialene zamilovaný by som neriešil. Nechýbala by ti?
Pokiaľ máš ale inú a nemáš deti tak vtedy utekaj. Ak máš tak je to na tvojom svedomí. Počítaj s tým že počiatočná vášeň vždy ochladne a vzťah sa zmení takže za pár rokov to s tou novou bude možno horšie.

jajaa

sexinko...neznášam zovšeobecňovanie typu "ženy nevedia čo chcú"...každá žena je predsa iná, je to individuálne ako reagujú 2 rôzne ženy na tú istú situáciu..a platí to aj pre mužov.

Prezyvka055

A preco sa chces rozijst? :D Mas inu alebo pokukujes po inej? :D
Lebo inak by to dovod nebol. To ze niekoho nemilujes je prkotina ak je zena dobra, poslucha, vie varit aj sexovat tak by som ci milujem alebo milujem neriesil. Jedine ze by si mal nejaku inu vyhliadnutu.

salalalalala

ja ti myslim, ze je to len kriza, ktora po tolkych rokoch samozrejme ze pride. snad nechces zahodit taku velku cast zivota len tak za hlavu. neklam jej, ale tiez jej to nemusis splechnut do ksichtu ze ju uz nelubis. proste jej nehovor ze ju milujes ked to ak necitis, skus si k nej zase najst cestu.

sexinko

To je uplne super tie odpovede. Jedny zeny to chcu vediet, ine nie. To je dobre, ze je taka roznorodost nazorov, aspon si chlap moze vyberat ake mu vyhovuju. Len skoda, ze mu neviete poradit, lebo ako sa hovori, zeny nevedia, co chcu a tu sa to potvrdzuje :)

riesenie22

Radšej sa s nou rozid...ak máš v sebe ukoz ucty k nej... nezavádzaj ju a nezavadzaj inému mužovi... či radšej sa budeš celý život tváriť ako nič

renataff

Uprimne?

samozrejme, ze by som to nechcela vediet.. zila by som stastna a zalubena v nevedomosti.. cize by som to neriesila chapes.

Asi by sa mi skoncil zivot,kebyze ma moj manzel opusti, zacne sa zaujimat o ine zeny.. proste je to podla mna jeden z najhorsich pocitov ..

Najdi si k nej cestu a nebud hovado.. spomen si preco si si snou zacal a dopracuj sa k tomu.. good luck!:)

nika 99235

úbohá žena, jej chlap rozoberá to že s ňou nechce byť na internete s inými...to je podľa mňa veľmi ponižujúce...myslím si že ani ona si nezaslúži byť s niekým kto ju úprimne nemiluje ani ty si nezaslúžiš byť vo vzťahu v ktorom byť nechceš...dopraj vám obom vzťah v ktorom budete šťastní a povedz jej to..

clarissima

A najmä, dobre si rozmysli, či to nie je obyčajná kríza vo vzťahu, čo v priebehu 15 rokov býva skôr pravidlom ako výnimkou. Ako dlho to trvá? Ako si zistil, že ju už nemiluješ? Často sa za tým skrýva spoznanie peknej kamarátky,kolegyne, a nesúvisí to iba zdanlivo :) Alebo je to tvoja osobná kríza, začal si mať iné koníčky, iné ciele, ný pohľad na život a žena ťa aj keď neúmyselne drží v starých koľajach?