Overeny výživový poradca

Laura35

Vyskúšajte výživovú poradkyňu Zuzanu Líškovú. Venuje sa metóde Metabolic Balance. Na základe rozboru vzorky krvi mi vypracovala výživový plán, podľa ktorého som sa stravovala - je doslova ušitý na mieru a zohľadňuje chémiu tela. Vôbec to nie je o nejakých práškových diétach ( po takých sa mi vždy dostavil jojo efekt), ale jedlá som si robila z bežne dostupných surovín. Postupne sa mi upravil metabolizmus, schudla som 15 kíl a mala som viac energie. Zuzka pôsobí v Bratislave a môžem ju len odporučiť. :) -odkaz odstránený-

Kiki_kovacka

Haha, to je aky humor. Je to vas nazor, ale Dusan Plichta nie je vyzivovy poradca!!! Vystudoval marketing a obchod, cosi take. Rozumie sa vyzive asi tak ako vy, iba s tym rozdielom, ze precital viacej knih a vie tarat, ale nie je to odbornik na vyzivu. Studovany "vyzivar" si musi prejst 5-6r. studium na Univerzite, tak si to prestante pliest.

natalia_g

pre mňa jedine Dušan Plichta, chlapec sa velmi tomu rozumie, skôr mi nedal jedálniček a jedz to a to.. ale sa sanžil mi vysvetliť čo a ako prečo.. aby som sa naučila aj sama vo svojom živote orientovať www.dusanplichta.com najdeš aj jeho články :) ide skor že low carb a trochu viac tukov :))

Shc

Ahojte som akreditovaný výživový poradca zameraný na osobitný prístup. Viac informácií nájdete na www.slovakhealthclub.sk. Pekný zvyšok dňa prajem :)

Anička

Ako výživový poradca poskytujem pomoc pri pri redukcií váhy a zdravotných komplikáciách (ako vysoký krvný tlak, cholesterol, DNA, cukrovka...)
moja adresa: chudnime-zdravo6.webnode.sk

Zdenka M

Za mňa určite sú to výživový poradcovia ktorý sú aj v našom meste a myslím že po SR dosť rozšírený . Ja som sa objednávala priamo na webe výživových poradcov www.vyzivovy-poradca.sk
Už na druhý deň mi volali tak som prišla do mesta na pobočku, vypracovali mi plán a chodila som pravidelne na "kontroly". No ono to niesú také bežné kontroly, je to hlavne preto aby som sa nevzdala môjho cieľa, takže môžem povedať že je s nimi dobrá spolupráca a svoj cieľ som si splnila. Čo ma ale asi najviac teší ani tak nie že som schudla ale že viem ako správne sa stravovať, ako kombinovať stravu a sama si pripraviť. To je veľké plus lebo to vlastne zaručilo že už nepriberám lebo som začala žiť zdravšie, ahojte. ďakujem

lombardo1981

Niekto tu má asi vážny problém. V jednom príspevku žiadať o pomoc a tú pomoc i odporučiť.

Inak ma vždy zaujímalo a zatiaľ som nedostala žiadnu odpoveď. Čo človek, ktorý trpí metabolickou alkalózou? Môže s pokojným svedomím vyjedať "zakyslujúce" potraviny? Veď "ak si chceme zachovať vnútorné prostredie organizmu v rovnováhe", tak je potrebné to pH aj znižovať.