Ahoj volam sa melania dopredu sa ospravedlnujem ze nepouzivam diakritiku mam 17 rokov a chodim s mojim priatelom (20 r.) 9 mesiacov pred 4 mesiacmi vsak nastal problem zacal sa mi pacit jeho mladsi brat alex ....hned som vsak pochopila ze to nema zmysel kedze bol ku mne arogantny ironicky a neprijemny...zaciatkom tohto mesiaca (jula) nastala dalsia zmena alex sa zacal spravat ku mne milo a pekne je proste uplny opak toho co byval zacal sa o mna zaujimat... ked sme spolu minule obedovali vsetci traja a moj priatel si odskocil alex ma zacal krmit palacinkou vraj ze mam ochutnat pritom som uz bola najedena... Zacinam ho cim dalej tym viac lubim neviem co mam robit- mam mu to povedat a trapit sa (kedze mam dojem ze lubi inu) nechat to tak alebo kaslat na oboch a odist od priatela s tym ze zlomim srdce jemu aj mne ...Baby čo by ste robili vy na mojom mieste ? A chalani co by ste povedali na to keby vam bratova frajerka povedala ze vas lubi ? Dopredu dakujem za vsetky rady a komentare ci uz negativne alebo pozitivne :)
Zaľúbila som sa do brata svojho priateľa
inak podla mna je chrapun aj ten brat, co ma co krmit bratovu frajerku palacinkou...
čo? rozišla by som sa s tým "priateľom" čo máš, lebo je evidentné, že ho nemiluješ..
mimochodom urobíš mu láskavosť
a to že si nezrelá, je viac než do očí bijúce :)
Opýtaj sa, či by im vadilo, keby si chodila s oboma na striedačku :D Veď by to ostalo v rodine :D
Co by ste robili vy ? a dakujem za rady
ak by si bola schopna jedneho vymenit za druheho a navyse im rozbit rodinu.. nezasluzis si nic ine len raz zazit nieco podobne.
A neuraz sa, ale chodíš s niekym, páči sa ti druhý, a hned ako ti on prejaví štipku zaujmu tak chces svojho priatela nechat? ty tiež podla mna niesi zrelá, bez uražky, a myslím že oba vtahy nemaju s takym pristupom buducnost
Zlomíš srdce jemu, pokazíš im surodeneceky vztah. A nechcem ta urazit, ale máš len 17 a robit taketo rozhodnutia len preto, že nejaky chalan nahle zmenil svoje spravanie? myslím že už len tento fakt hovorí o tom, že ešte vobec nieje zrely... ale ako chces