........................jednostranne zamerana dieta

Príspevok v téme: ........................jednostranne zamerana dieta
uplne zufala

Citala som, ze ked jete cely tyzden iba zemiaky, alebo povedzme cestoviny, alebo kapustovu polievku, alebo dokonca cokoladu a nic ine, tak sa da celkom slusne schudnut, len clovek musi aspon v tabletkach doplnat vitaminy, o ktore prichadza neprijimanim inej stravy. Uma Thurman schudla na takejto cokoladovej diete po porode kopec kil do podoby v akej sme ju videli v Kill Bill. Ja zajtra idem nahodit tyzdnovu spolocnost zemiakov a po tyzdni si dam sedem dni s cestovinami...to su totiz potraviny, ktore sa mi uplne neznechutia po par dnoch. Vas nazor

anabelita

presne..aj ja mam nie prave najlepsiu volu :-(..zacnem a pak porusim,potom sa uvedomim a v podstate sa to toci :D..ale aj tak mi vaha isla dole ale samoska,ze sportujem,inac by to nebolo dobre....

uplne zufala..drzim ti palce aby ti vysla dietka..cize hlavne vela pevnej vole ;-)..

uplne zufala

...som zdeprimovana. Ja vobec nemam pevnu volu a kazdu dietu zacnem casom porusovat. najprv len trochu a potom coraz viac a neviem to zastavit. Nedokazem si to prikazat. A HLAVNE sa neviem prinutit cvicit.

ccc

jojo efekt nastane na 100%,ak to chcete..robte to, alebo po celý zvyšok života žite na zemiakoch a cestovinách..jednoducho takto telo nefubguje..vy schudnete jedine preto, že mu budete odopierať životne dôležité látky..a to nie je dobrá cesta.
Na čo vymyýšlať hluposti, keď zdravé chudnutie je vymyslené ? také s kt.bude aj vaše telo aj vaša psychika spokojné..všetky tieto diety sú jedným veľkým podvodom a hlúposťou

ccc

dievčatá, ak chcete schudnúť menej jedzte(ALE VŠETKO) a viac sa hýbte a nevymýšľajte hlúposti,s touto dietou neschudnete, iba si dodrbete metabolizmus

kiri

Preco si to myslis??? Ved koniec koncov, vsetky diety funguju, len nie na kazdeho a nie navzdy. Ja si myslim, ze aj keby bolo na svete trojnasobne vela diet, ako je teraz, ludia s priberacim problemom vzdy budu...