Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam 26 a on 50

Príspevok v téme: Mam 26 a on 50
rozdiel

Ahoj zaujima ma Vas nazor popripade skusenost.Mam 26 rokov,som slobodna mama,zijem sama.Spoznala som muza,ktory sa prave rozvadza.Spociatku sme sa stretli obcas,na kave,alebo sme si napisali,zavolali,brala som ho ako dobreho priatela,vela mi psychicky pomohol a aj pomaha.Dokazeme sa rozpravat hodiny,je velmi inteligentny,vzdelany,politicky znamy.
V poslednej dobe vsak citim ze je tam nieco viac,aj mi to povedal,a aj ja to tak citim

Poradte mi co mam robit?Bojim sa ze taky vztah jednoducho nema buducnost,vekovy rozdiel je velmi velky.

Vdaka

kikarika1

rozdiel

si s ním šťastná? rozumiete si? vieš si s ním predstaviť budúcnosť?

pokiaľ ANO, tak nič iné nerieš, a hor sa do toho, život je krátky a preto si ho uži s niekým, koho máš rada a on teba...ak tomu nedáš šancu teraz, tak kedy potom? :))

čo by som ja dala za to, aby som mala šťastie na staršieho, ale s mojím detským výzorom (vo veku 34) mám "šťastie" na oveľa mladších, ktorých radšej ani neriešim :D

Emily opat

Poradim ti to, co skusam robit ja sama (moj partner je o 18,5 roka starsi). A to je, nenechat sa ovladnut strachom.

Otazky typu co bude... Kto vie o zajtrajsku? Nikto s urcitostou. Ako potom vediet co bude o 10, 20, 30 rokov?

Nikde nie je napisane, ze mladsi partner bude zit v zdravi a dlhsie.
Moja mama zomrela kratko po 40, len tak zo sekundy na sekundu. Zivot je nevyspytatelny.
Skus zit pritomnostou, tu a teraz. A byt uprimna najma k sebe. To ti pomoze vzdy rozhodnut sa, ci zo vztahu odist alebo ostat.

Anezka

Ahoj, píšem ti nie ako osoba, ktorá s tým ma skúsenosť, ale ako nestranný človek, ktorý by mohol byť takéhoto vzťahu svedkom...po svete behá nespočetné množstvo párov, ktorý majú medzi sebou veľké vekové rozdiely...dokonca aj naopak, že žena je staršia a muž je mladší, aj medzi celebritami je to dosť populárne, ale myslím si že nejde o ten vekový rozdiel, pokiaľ dotyčný nevyzerá zle a pokiaľ sa s ním cítiš dobre, ale najviac záleží na tom, či si to ty dokážeš predstaviť, či by si ho brala takisto ako keby mal povedzme 30, či si to vieš predstaviť aj v budúcnosti povedzme o 10, 15 rokov ked budem mať 65 a ty budeš mat 40...a kedže si matka tak či si vieš predstaviť že by mohol byť potenciálny "otcom" alebo opatrovateľom pre tvoje dieťa...všetky tieto veci musíš zhodnotiť ty sama... pretože možno by to fungovalo pár rokov ale treba pozerať viac do budúcnosti, pre mna nie je nič zvláštne vidieť alebo počuť o takýchto pároch, dokonca osobne poznám páry s velkými vekovými rozdielmi aj keď nie až takýmito...pokiaľ sú štastní a spokojní, viac riešiť netreba, všetko záleží naozaj len od Vás a od nikoho iného, dúfam že sa rozhodneš správne a držím ti palce :)

Cokodorotka

Mila rozdiel, ten rozdiel je naozaj dost velky...porozmyslaj este raz nad tym, co ti u neho imponuje, vo vacsine pripadov je to tzv. otcovsky pristup alebo ako by som to nazvala...to co nemal clovek doma v otcovi, vidi v starsom muzovi. Takisto predvidaj buducnost...co bude o 10 rokov?Ty budes mat krasny zrely vek, on 60 rokov. Mas dieta..bude vladat sa s nim hrat futbal?A co nazory?Aj tie sa vekom menia....
Na druhej strane, nelamem nad nikym palicu, vy dvaja mozete byt svetla vynimka:)

asdfghjk

jeden môj známy, rozvedený, trocha bohém, si začal s osemnástkou vo svojich cca 45 rokoch. Celá konzervatívna rodina si klepkala na čelo, aký to má zmysel, akú budúcnosť...a on povedal, že vie, že asi nebudú spolu do smrti, ale ak spolu prežijú pekných pár rokov, stálo to za to. Tak :)
Nerieš vzťah do smrti. Ktorý je? 50% vzťahov do smrti (manželstvo) končí rozvodom.
Ak sa s ním cítiš dobre, pokračujte spolu, až kým sa jeden z vás dobre cítiť prestane. Veľa šťastia :)

bella21

Ja by som okrem vekového rozdielu mala obavy aj z niečoho iného - vždy je riziko, ak si začínaš niečo s rozvádzajúcim sa alebo čerstvo rozídeným človekom, pretože on prakticky prechádza z jedného vzťahu do druhého, jednu ženu nahrádza druhou, sklamanie z neúspechu z jedného vzťahu chce čím skôr vymazať úspechom z iného. Žiadny čas na spracovanie všetkých tých pocitov, myšlienok, toho, kde sa vlastne stala chyba. Tá druhá je prakticky náhradníčkou. V tejto dobe sa ľudia neberú z prinútenia ale sa slobodne pre životného partnera rozhodujú. Rozhodol sa aj pre svoju za chvíľu ex-manželku. Aj keď bude s novou ženou, koľkokrát v mysli zabehne do spomienok s tou prvou (dá sa tomu vôbec vyhnúť?) - ten čas, ktorý s ňou prežil, mu už tá druhá nevezme. Zaľúbenosť, nádeje, elán, budovanie spoločného "hniezdočka", narodenie dieťatka, dovolenky, rodinné oslavy atď.,všetko to krásne, čím spolu žili. A teraz zrazu koniec a rozhodnutie prežiť nanovo to isté s inou. Dá sa vstúpiť do tej istej rieky? Dá sa vyhnúť porovnávaniu? Toto robila tá prvá lepšie, toto je zasa lepšie na terajšej. Je vôbec možné nosiť v srdci dve ženy, pričom obe žijú?

simonecka_005

ked už ste dospelí že ty máš 26 tak asi vieš čo robíš . ... napríklad u nás v meste je moda že 15-ročné baby chodia za 35 ročnými chlapmi .. najprv to bolo len kvoli peniazom no teraz je to už normálne .. ked ho lúbiš a si s ním šťastná kašli na reči a budte spolu . vždy ale dávaj pozor a premýšlaj ked sa budeš cítiť pri nom zvláštne ... držim palce

Fleur-de-lis

úprimne, neviem si to predstaviť. Akože keby som taký pár poznala a fungovalo by im to, tak nebudem nikoho súdiť ako že je to divné alebo choré. Ale myslím, že by som to nikomu nedoporučila. 10 rokov je ok, možno aj trochu viac, ale 24 ročný rozdiel sa mi zdá priveľa.
Asi som ti veľmi nepomohla.