zdravím ludia už týžden ma vkuse boly hlava akesi tlaky v hlavne na čele a pri očiach neviem čo by to mohlo byt a k doktorom nechcem ist lebo zase mi daju lieky ktoré mi nič nepomožu tak sa bojím či by to nemohol byt nador alebo niečo take mam aj doma čaj graviolu a každy den ju pijem rozhodol som sa že skusim to spravit tak ako keby som mal rakovinu len neviem čo mam robit na internete som čítal že mam jest len zeleninu a sem tam ovocie ale neviem či vdaka graviole a jedeniu iba zelenii z ovocim niečo dokažem tak chcem od vás rady
napríklad kde by som mohol kupit vitamín B17 a ako ho davkovať + nejake vitamini ktore su dobre viem že si hovorite že možno nič nemam ale chcem sa poistiť a mat pokoj a ak ničo mam tak nech sa to vylieči teraz prosím nejake rady ktore ste použivali vy a pomohly pripade vaši známi hlavne nech to neni len o graviole a zelenine prosím pomožte mi Ďakujem
Vitamín B17 a dalšie
rakovina nebolí (bolí už len v pokročilom štádiu - ak nádor tlačí na niektorý orgán, alebo ak pacient podstupuje onkologickú liečbu - presne vtedy rakovina bolí)...
ty nádor určite nemáš, takže kľud....nenosíš náhodou okuliare? hlava pobolieva ak sú problémy s očami (krátkozrakosť, ďalekozrakosť) :)