Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nenormálne podráždenie nôh a problémy s holením

Príspevok v téme: Nenormálne podráždenie nôh a problémy s holením
Anezka

Ahojte, mám obrovský problém s podráždením na nohách či pred holením, alebo po holení, stále ich mám veľmi podráždené, chĺpky mi zarastajú a nemôžem si ani len náhodou obliecť krátke nohavice :( už som skúsila aj depilátor, aj všeljaké peny a krémy, novú žiletku hocičo a nič nepomáha :( som zúfalá lebo je leto a stále musím chodiť v dlhých nohaviciach lebo to vyzerá strašne :( a to už ani nehovorím o podráždení v oblasti bikín :( naozaj neviem čo s tým mám robiť, a laser neprichádza ešte do úvahy :(

Anezka

no ja som si dnes kupila trošku lacnejšiu verziu toho weet ... depilacny krem balea za 2,19 a čitala som o tom na nete že to má rovnaké učinky ako weet len je to lacnejšie a smrdí to tak skúsim, uvidím a potom ked prídu nejaké peniažky a toto nebude fungovat skusim aj ten weet :) a medzi tým ešte tu cukrovu pastu... škoda že o tom nič nepíšete, možno vytvorim diskusiu čiste na to či sa niekto ozve :)

Anezka

Takže predsa len by som to mala asi vyskúšať, i keď sa mi nechce vyhodiť 6 euro ak mi to nemá pomôcť, ale ak nevyskúšam tak nezistím... popozerám v drogérii že čo to vlastne je a vyskúšam :) ...ak by potom nezarastali tie chĺpky tak by to bolo super ... hlavne mi vadia tie rôzne červené bodky a chrastičky, vyzerá to otrasne a hanbím sa za to...epilátor bol pre mna takisto veľké sklamanie :( už ho asi ani nebudem používať...v budúcnosti by som chcela skúsiť ten laser, ale to je ešte veľmi daleká budúcnosť, kedže to stojí nemalé peniaze :-/

sarah123

ja mam tiez citlivu pokozku, hlavne na stehnach a teraz sa tam holim v smere rastu, i ked to nie je bohvieco na dotyk... ale ked cchem mat hladke uplne, tak pouzivam Depilator, nie Epilator, z toho som mala mesiac nohy cez leto zakryte,,,a v lete si holim zasadne vecer, lebo slnko strasne drazdi, to potom boli a zarasta dlho..pa

daniellka26

ja mám hrubé chĺpky a funguje to, akurát, že samozrejme sem tam vidno čierne bodky trochu, ale fakt len keď úplne z blízka sa na to pozriem a stále lepšie ako zarastené chĺpky, mne po depiláciách strašne zarastali, lebo boli stále slabšie a slabšie a už sa nevedeli ani cez kožu predrať a holiť nemôžem, lebo to má ide potom trafiť aké mám podráždené nohy. Treba vyskúšať všetko a nájsť si spôsob, ktorý najlepšie vyhovuje.

Anezka

a nemas skusenosti s tou cukrovou pastou ? chcela by som to doma vyskusat ale mám trosku obavy, ale vraj je to super :) .. no veru aj ja mam hrubsie chlpky :-/ takže je dost možne že to nebude vyhovovať ani mne :-/

nix

ak mas tensie chlpky, tak toto veet moze byt v pohode,,,no ja som to skusala, ja ich mam dost hrube a mne to nevyhovovalo...teraz chodim na vosk, som spokojna, sice mam citlivejsiu pokozku, ale nevidno to..akurat je obcas sucha ale to sa da riesit kremom

Anezka

Ďakujem pekne, tak teda skúsim :) lebo fakt neviem čo by mi mohlo pomôcť, už aj všeljaké krémiky z lekárne som skúšala, domáce veci, chlapskú vodu po holení aj dámske prípravky, aj tie proti zarastaniu...ale nič nepomáha :( a celé leto chodiť v dlhých gatiach nie je bohvie čo :(

daniellka26

dajú sa v pohode aj krátke, ja mám taký ružový, ten je myslím aj na citlivú pokožku a na obale je aj napísané, že odstraňuje aj kratučké... :-) Treba vyskúšať, stojí to cca 5-6 euro.