Čo si všimnete ako prvé?

Sejla

AG97 prirodzene veľké prsia má napríklad salma hayek, Scarlett johansson a chvalabohu že aj také sa ešte niektorým mužom páčia.

AG97

scontent-a-vie.xx.fbcdn.net
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net
Vidis Laurora ten rozdiel prirodzenosti a strojenosti? Jedne uvolnene a druha v strojenej poze. Ta druha v poze by takto na ulici doknala nevydrzala ak by nanu prazilo slnko a fukal jej vlasmi vietor.

AG97

Taketo zienky sa mi pacia Laurora. Prirodzene, nie strojene, ziadne lesknuce sa pery tmavym ruzom, ziadne tiene a umele riasy na ociach, ziaden dokonaly uhladeny uces, ale vysmiate, uvolnene aj vo vetre. Normalna velkost prs aj ked tie tri na plazi.. no neviem :D
Ale teraz ide o tie tvare, ze prirodzene vyzeraju a usmievaju sa uvolnene, nie pootvorene usta a strnula mimika, tu na posteli som dal tiez kvoli mejkapu, ze ani nie velmi nalicena, ale prirodzene krasna. Ta poza je uz o inom ;)
PS: ta v modrych plavkach ma prirodzenu velkost prs. Take v normalnej velkosti.

AG97

A k tym prsiam este tolko. Co su to prirodzene velke prsia. U mladej baby su ale v mensom percente lebo kopa bab uz po 18 najma z bratislavskeho regionu kde su bohatsie si ich dava zvacsit skalpelom takze ak vidim u mladej velke pevne prsia tak veeeelmi pochybujem ze su prave. U tych babiek po 50 su velke a vytahane lebo mali po tri a viac decak tak sa vytahali kojenim a samozrejme zvacsili sa aj nadvahou ktorou vela starsich zien trpi. A najme tie fotky z webu ci uz na fb a inych portaloch kde ich baby s radostou odhaluju, tak vsetky su takmer po plastike prs. A vela robi aj fotomontaz. Fotka sa da tak dokonale v dnesnej dobe upravit ze ta baba v skutocnosti az taka super kocka nevyzera. Mam par kamosiek o ktorych viem ze si na fb davaju robit fotky o profesionalov najme tie v pozach kde su. Vsetko dokonale krasne ale len na fotke.

AG97

Laurora ty budes mat nejaky komplex podla mna. S malymi sa ti zdaju ako deti. A oni zato mozu ze im prsia nenarastli. Preco by mali byt zeny len s velkymi kozami? Ved male su urcite viac krajsie ako velke balony ktore vekom len ovisnu pokial nejde o silikony. Male su prirodzene a pevnejsie ako velke padajuce na brucho. Navyse aj tu na fore sa uz par bab stazovalo ze velke imlen problemy robia pri sportovani a maju bolesti chrbtice a nevie co este.
K tym tvojim typom. Davas tu same umeliny neprirodzene a nastajlovane v pozach. Uz len ten mejkap je tak dokonaly az to nieje pekne. Myslis ze by takto "krasne" zostali aj keby mali pobehat vybavovacky v meste? Ze by im pri pobyte vonku na slnku, vetre a popripade v dazdi zostali takto upravene vlasy aj mejkap? Ze keby sa troska spotili v tvari stale by takto "super" vyzerali? Bud realna. Toto su typicke fotky modelky. To bu mesela chodit v sklenenej vytrine aby bola stale tak dokonala. Neviem ale mne tie baby vobec prirodzene pekne niesu.

0vecka

2 dafaq asi jediny co ma podobny nazor ako ja... podla mna su tie zenske akurat tak dobre ako plagat na stenu... ale fakt vyzeraju velmi nerealne

Najčítanejšie články