ahojte..chcem sa s vami poradiť, že ktoré samoopaľovacie nmliečko je naj naj naj???
chcem si nejaké kúpiť, ale natierať si budem len nohy..tie sa mi nikdy same neopalia..a myslite si, že ked budem pouzivat samoopalovacie mliecko,ze ma slniecko aj tak bude opalovat???
samoopaľovacie mliečkoo
Ja som sa ponatierala rovnomerne, ale na kolenach a laktoch sa to strasne drzi v zahyboch koze a potom to vyzera ako spinave.
aale to sa nemas coho bat, musis hlavne davat pozor aby si si to poroztierala rovnomerne a vsade a popripade ak to bude zle, dalsi den das dalsiu vrstvu a sa to opravi.....a neboj aj slnko ta este opali, dnes som sa vypekala a uz fakt vyzeram ako keby som prisla z kanarskych;)
Mne sa najviac osvedcila znacka Astrid, pretoze som blondina a nespravilo mi flaky po celom tele.Bezne ho nepouzivam, iba na zvlastne prilezitosti-ples.
ja pouzivam to z AVONU nejake Bronze neviem co samooplaovacie..uz po prvom natreti som bola hnedsia a po troch natretiach sa ma susedy pytali kde som bol apri mori, celkom sranda...ale pozor aby ste nemali flaky, opatrne s tym;)
ja ma garnier, skvelo vonia a pekne opali..teraz je v DMke tusim to 40Oml balenie za nejaku akciovu cenu 170sk cca
ahoj, sunnysweetie..., asi pred 4 dnami som si kupila Balea body lotion... :) ako... mam kraasne opalene ruky... :) nevonia tak pekne, ako som cakala... ale nie je drahy, a som spokojna.., vyskusaj, a uvidiis..., a myslim, ze ked budes natreta aj tym samoopalovacim, a budes na slnku,... malo by ta opalovat...