Z akého dôvodu priťahujeme k sebe isté typy ľudí?

Bayyyy

asi to bude naozaj tak :) GoFruit
ale počúvala som toho od mala veľa , premýšlam či som niekedy počula o budúcom partnerovi " hlavne aby bol dobrý " ale pravdepodobne áno :D ..lenže tým je to slepá ulička , ja by som konečne chcela chlapa ktorý bude menej citlivý ako ja :D neviem ako to zmenit

pajtaskam

Dokonca aj zvierata s ktorymi mate blizsky vztah mozu ovolyvnit vas vku to co budete vimat ako prtazlive.vzdy sme mmali svorku 5-6psov a viac tmavych cuernych psov.kef som ukazala babke v tv tak tento muz sa mu paci bola zhrozena v momente hovirila ze ma zdeformivany vjus ze ihned nariadi strykovi vymenit psov na bielych hnatyxh so svetlomodrymi icami aby nirmalny svetlovlasy nuzi s modrymi ocamu sa mu pacili lebo ona takych vnumala za peknych.vzdy hovorila ty mas strasny vkus ty najsjaredsi tmavy muzu oreco nie nejaky blindiacik.v dalsie letne prazdnuny ma yz cakal biely male steniatko len pomreli.a fuunguje to lebo ked sa nuekti pidiba na mojho psa v minente ho vninam za pritazluveho mozno vymenim psa na bieleho?

pajtaskam

vacsinou ludi pritahuje to co z nich chyba alebo tvarovy protiklad a spolu tvoria sklafacku ale je to spolu este s tym s akymi ako vyzerali ty kt ta v detstve vychovavalu pre dievcata ich otec pre chlapcov ich matky lebo clivek jt ti dal lasku s nejakym vyzorom spajas prijemne pocity a predpokladas s podobnym typom prezijes to iste.Toto je moja skusenoat.Ja mam v Madarsku vzdialenu pribuznu ked jej mama bola tehotna manzel zomrel nikdy j vlastny otec bevychovaval.Ale ako zuvit priniesol zamilovala sa do svojho porodnika jt sa stal porodnikom prave preyo ze nikdy nemihol mat deti.Tento muz sa stal hej otcim velmi milujuci itec ale vyrazne neatraktivny otec risavy silne obezny velmi milujuci ze sa malu velmi s dcerou radi a matka bola rada ze nasla novo partnera.Ked mala 19otec umrel a ked sa dostala na vysoku skolu a uvidela ten usty risavy pritucny typ muza tvare hned sa doneho zamilovala.Ona velmi pekna nikto nexhapal ako mozu spolu chodit aj sa vzali maju spolu deti skoncilu vysoke skoly.este som bola dieta na ich svadbe keby ste videli foto jej otcima a toho risaveho tucnwhp id nej buzsieho muza ta neuveritwlna podobmost.skida fitjy tu neviem ukazat.Nikdy b ju tento muz neoslivil keby ju jej otcim nevychovaval Nikdy taka je krasavica Takze takto funguje clivek

matka22222

go fruit ma pravdu ,zdielam ten isty nazor. Vela ludi si za partnerov hlada takych ludi ako bola ich matka alebo otec.
Osobne si myslim že nahody neexistuju a to koho v živote stretneme alebo snim žijeme je nam dane.Každy si ma v živote niečo "poriešit" a ak to neporiešiš tym ,že sa rozvdieš,rozideš alebo ti neikto zomrie možeš zase stretnut človeka stymi istymi alebo podobnymi vlastnostami až pokial nepochopiš to čo sa maš od neho naučit.Ako napr, niektore ženy natrafia vždy na alkoholika,až pokial sa nenučia mu čelit a pochopit ho. Ako v prispevku bolo uvedene všetko mame v hlave a tie programy ak maju dvaja rovnake tak sa ludia k sebe pritahuju.

GoFruit

Mozu za to programy v tvojej hlave. Prostredie v akomsi bolavychovana, programy - vety ktoresi odmalicka pocuvala, prostevychova ti vstiepilado podvedomia programy. Kazdemu sa to deje. Nielen so vztahmi ale aj a peniazmi, zdravim, pracou....rodicia, ucitelia, stari rodicia nam davaju do hlav programy a my na zaklade nich fungujeme.

Radise

Hah,opísala si to naozaj krátko a vôbec nie výstižne.Je to ale asi tým (iba tipujem),v akom priestore/s akými ľuďmi si..hm..naozaj tí nemam k tomu moc co napísať.