Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysetrenie - neurotoxínov

RNG

Tazko povedat. Z chemikalii to mozu byt najma pesticidy, tam pomoze pouzivat enzymy a protokol dr Berksona,, moze to byr ortut, to sa da zistit zobranim ALA, po com dostanes kratkodobu velmi neprijemne virenie ortuti v tele, a potom sa musis dlhodobo chelovat od ortuti,
ale moja "krystalova gula" mi hovori, ze asi najpravdepodobnejsie mas poriadne zamorenie candidou, pozri cez google pod mojim nickom a slovom candida, ako sa toho zbavit pomerne rychlo.
Candidu si v tele vypestujeme sami jedenim privela cukrov a skrobovin.
Na podporu pamate su antioxidanty ako vinpocetine, huperzine A, gingkolidy a rozne nootropika, viac pozri na
en.wikipedia.org

healt99

RNG, dakujem Vam velmi pekne. A nevedeli by ste mi ani poradit priblizne ltory neurotoxin mi moze zasahovat do pamate? Stratila som pamat aj fotograficku aj ked mi niekto nieco povie. Na dni si vobec nespominam :-(

RNG

Podla toho, ktore. Napr neurotoxiny z cinnosti candid nam odmoruje pecen, tj treba candidu znicit a pecen precistit napr protokolom dr Berksona.
Na tazke kovy su rozne chelacie atd.
Jedna "zazracna pilulka" na vsetko zialbohu neexistuje.

RNG

Ako som povredal, na kazdy neurotoxin su specialne testy, ktore ti neurobia len tak pri beznom rozbore krvi.
Naviac mnohe neurotoxiny sa zabuduju v tele, tj neostanu v krvi, takze tam ich nenajdes.

healt99

RNG dakujem pekne...ja sa teraz chystam na vysetrenie kvapky krvi a biocom optima...myslite, ze mi dakazu zistit nejaku pritomnost tychto toxinov? Dakujem.

RNG

Neurotoxinov je najmenej tisice a na kazdy treba inaksie testy, teda ked vobec existuju.
Povacsine o nich lekari ani nevedia a testy aj co na len desiatky znamejsich z nich sa bezne neprevadzaju.
Beznesie cu na PCB hladiny, na ortut a ine tazke kovy, a velmi zriedka na niektore pesticidy a herbicidy.
Ale rozne mikroby a parazity tak isto vyrabaju neurotoxiny a to sa skor zistuje ich pritomnostou v tele, nez pritomnostou ich toxinov.