Dobry den, prosim Vas ako sa da zistit ci mam v tele nejake neurotoxiny? Dakujem
Vysetrenie - neurotoxínov
RNG, velmi pekne Vam dakujem. Ta candida moze sposobovat aj stratu pamate?
Tazko povedat. Z chemikalii to mozu byt najma pesticidy, tam pomoze pouzivat enzymy a protokol dr Berksona,, moze to byr ortut, to sa da zistit zobranim ALA, po com dostanes kratkodobu velmi neprijemne virenie ortuti v tele, a potom sa musis dlhodobo chelovat od ortuti,
ale moja "krystalova gula" mi hovori, ze asi najpravdepodobnejsie mas poriadne zamorenie candidou, pozri cez google pod mojim nickom a slovom candida, ako sa toho zbavit pomerne rychlo.
Candidu si v tele vypestujeme sami jedenim privela cukrov a skrobovin.
Na podporu pamate su antioxidanty ako vinpocetine, huperzine A, gingkolidy a rozne nootropika, viac pozri na
en.wikipedia.org
RNG, dakujem Vam velmi pekne. A nevedeli by ste mi ani poradit priblizne ltory neurotoxin mi moze zasahovat do pamate? Stratila som pamat aj fotograficku aj ked mi niekto nieco povie. Na dni si vobec nespominam :-(
Podla toho, ktore. Napr neurotoxiny z cinnosti candid nam odmoruje pecen, tj treba candidu znicit a pecen precistit napr protokolom dr Berksona.
Na tazke kovy su rozne chelacie atd.
Jedna "zazracna pilulka" na vsetko zialbohu neexistuje.
A akym teda sposobom ich dokazem vylucit z tela? Dakujem.
Ako som povredal, na kazdy neurotoxin su specialne testy, ktore ti neurobia len tak pri beznom rozbore krvi.
Naviac mnohe neurotoxiny sa zabuduju v tele, tj neostanu v krvi, takze tam ich nenajdes.
A tazke kovy mi dokazu zistit z tychto vysetreni? Dakujem.
Velmi nepravdepodobne
RNG dakujem pekne...ja sa teraz chystam na vysetrenie kvapky krvi a biocom optima...myslite, ze mi dakazu zistit nejaku pritomnost tychto toxinov? Dakujem.
Neurotoxinov je najmenej tisice a na kazdy treba inaksie testy, teda ked vobec existuju.
Povacsine o nich lekari ani nevedia a testy aj co na len desiatky znamejsich z nich sa bezne neprevadzaju.
Beznesie cu na PCB hladiny, na ortut a ine tazke kovy, a velmi zriedka na niektore pesticidy a herbicidy.
Ale rozne mikroby a parazity tak isto vyrabaju neurotoxiny a to sa skor zistuje ich pritomnostou v tele, nez pritomnostou ich toxinov.