Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chora mama a otec pije

Príspevok v téme: Chora mama a otec pije
totalnenadne

Dobrý den, chcela by som sa zdoverit s problemom pre ktory trpi aj otec aj ja. Moja mama je chora,nevladze uz ani chodit musime ju prebalovat,opatrujeme ju. Otec pre tieto starosti zacal pit takze je to teraz na mne... Ked mame vravim ze jej zavolam sanitku tak mi zacne nadat a krici po nas ze nam spravi hanbu ze nikam nepojde. Nechapem preco nas takto trapy. Ona tam totiz to nechce ist pretoze ma velke dlhy v zdravotnej poistovni. Mne je to uz jedno mne nejde o peniaze ved zdravie je prednejsie. Fakt uz neviem co robit... :-(

totalnenadne

Mas pravdu v tom ze ked niekto nechce tak to proste nejde jej pomoct...ona to ako keby vzdala a najviac ma trapy ze jej je jedno co bude s nou a so mnou...ja uz nikoho ineho nemam. Tak oni uz davno takto ziju tak sa asi da prezit...co ti poviem

kabel

ona je agresivna a placliva a nenavidi svet zo svojho zivota, nie z chorej pecene...
jedno ti poviem-mozes mat matku rada, to je normalne, ale nemozes jej pomoct, ak ona o to nestoji. neda sa prinutit rodic, aby prestal byt nezodpovedny. ona sa rozhodla takto zit a ty to nezmenis. mozes jej robit oporu, pomahat jej, ale jej zivot nevyriesis, ked ona sama nema zaujem.
to sa da vyzit dvaja dospeli ludia z jedneho invalidneho dochodku?

totalnenadne

Zije z ocovho invalidneho dochodku a s toho co im davam ja. Neviem co to je za chorobu asi ma choru pecen. Je agresivna placliva a nenavidi cely svet...

kabel

no a jedno je fakt-7rocne dlzoby splacat nie je sranda, zatial po vas nejde exekutor asi len preto, ze nevyuziva zdravotnictvo. co ma vlastne za chorobu, ked ju opatrujes?

totalnenadne

kablica: mama nieje zamestnana a od roku 2007 nieje ani evidovana na urade prace. Preco? pretoze je nezodpovedna...

smrt

takze este raz :
1. je Ti to jedno
2. zalezi Ti na nej ale nevies co robit
3. chcem zabojovat, nechcem to vzdat, lebo ju mam rada

takze aka odpoved je spravna ?

kablica

Ak nema zaplatene zdravotne poistenie, tak dlhy nezmiznu, ale casom prejdu na teba po jej smrti, ak to nevybavi este skor exekutor tym, ze vam zabavi zvysok majetku
ak nejde o ohrozenie zivota, tak hospitalizaciu naozaj zvaz, lebo vsetko raz budes musiet doplatit