Dnes sme sa s mužom v aute pohádali.Dostal strašné nervy a išiel ako blázon,mala som pocit,akokeby chcel nasvchál nabúrať.Dcéra sa rozplakala,lebo sa zlakla,ja som ešte teraz toho v šoku.Potom,keď sa ukludnil povedadl,že chcel vystrašiť len mňa a syna,a nie ju,lebo kvoli synovi sme mali výmenu názorov.Ja s ním v aute nechcem nič riešiť,a tým,že som s ním moc nechcela rozpravať som ho vytočila do nepríčetna.Teraz neviem čo mám urobiť.Komunikovať s ním okeby sa nič nesalo???..ale to mi asi nepojde...hrozne som sa bála..
Je to psychopat?
kurnik šopa,on sa tvári,akokeby sa nič nestalo
Dnes mi len poslal sms,že ho to velmi mrzí,a že sa musíme porozprávť.Tak som zvedavá čo mi chce povedať.Začínám mať normálne srach
nenechavaj to len tak, mali ste v aute deti a ktovie co vsetko sa mohlo stat .. to, ze chcel vystrasit len teba a syna je totalne ubohy argument... ja by som sa snim nebavila vobec a tiez ako agnes pise trvala na tom, aby s tym cosi robil a do auta by som s nim tak lahko nesadla po takomto zazitku
odvtedy mám hroznú zimnicu,možem to mať z nervou?
Agnes,ďakujem a príspevok,určite to nenechám len tak.
Je to hajzel ked riskuje zivot celej svojej rodiny kvoli nejakej hadke. Detom robi len soky a mozu mat z toho vazne psychicke problemy. Urcite s nim nekomunikuj ako keby sa nic nestalo a trvaj na tom, nech sa da liecit, je nebezpecny!